Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Μη σου πω σε ποια λέξη δίπλα έχουν τη φωτογραφία σου»

Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Μη σου πω σε ποια λέξη δίπλα έχουν τη φωτογραφία σου»

Η αντιπαράθεση των δύο στον «αέρα» με αφορμή σχόλιο της οικοδέσποινας για το χθεσινό επεισόδιο του Fame Story

Έναν διάλογο γεμάτο υπονοούμενα είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Alpha το πρωί της Παρασκευής, μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από το χθεσινό επεισόδιο του Fame Story, όπου ο παρουσιαστής γέλασε με το σχόλιο της οικοδέσποινας, πυροδοτώντας μία αιχμηρή στιχομυθία.

«Γιατί γελάς, Ανδρέα; Ανδρέα πες. Μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω; Το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Σε νοιάζει, αλλά δεν θέλεις να ακούσεις», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια όσο σκληρή και να ‘ναι. Προτιμώ την αλήθεια από ένα καλογυαλισμένο ψέμα».

«Όλες οι εγκυκλοπαίδειες στη λέξη αυτοαναφορικός έχουν δίπλα τη φωτογραφία σου. Οπότε, θέλεις να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;» της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Να μη σου πω καλύτερα σε ποια λέξη έχουν τη φωτογραφία σου… Μπορεί να αρχίζει και από τ-ο-ξ», ανταπάντησε χαμογελώντας με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, με τους δύο να συμφωνούν, ότι δεν αστειεύονται.