Ελένη Τσολάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή την αναίσχυντη πράξη, κατέστρεψε τη ζωή μιας κοπέλας»

Ελένη Τσολάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή την αναίσχυντη πράξη, κατέστρεψε τη ζωή μιας κοπέλας»

«Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια αυτή τη γυναίκα;»

Με την υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου ασχολήθηκαν στο ξεκίνημα της εκπομπής τους η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της. Με αφορμή την έναρξη της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον παρουσιαστή και την καταγγέλλουσα, η παρέα στο «Πρωινό ΣουΣού» έκανε τη δική της τοποθέτηση.

Αφού η ρεπόρτερ Μαρία Ζαφειρίου μετέφερε το ρεπορτάζ από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη, η Ελένη Τσολάκη πήρε τον λόγο, επισημαίνοντας:

«Είναι τρομερό, παιδιά, απ’ όπου και να το πιάσεις, όπως και να το δεις. Δεν μπορείς να βρεις ελαφρυντικά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή την αναίσχυντη πράξη που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα, που της έχεις καταστρέψει τη ζωή;».

«Ως ζευγάρι μπορεί να συμφωνήσουμε ότι στην ερωτική μας ζωή μπορούμε να τραβήξουμε ένα βίντεο. Αυτό είναι δικό τους θέμα αλλά το να πάρεις το βίντεο αυτό και να το ανεβάσεις είναι πλέον κάτι ποινικό», τονίζει από την πλευρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Είναι λίγο αστείο, όταν εκθέτεις άλλους ανθρώπους, να μιλάς για ένα προσωπικό δικό σου πάθος ή ψυχικό νόσημα», σχολιάζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την υπόθεση.

«Δεν κάνω αυτή την τοποθέτηση για να ανάψω τα αίματα με τον λόγο μου. Όπως και να το πάρεις είναι μία τραγική πράξη, δεν το χωράει το μυαλό μου», συμπληρώνει στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Πώς μπορείς να ανεβάζεις αυτά τα βίντεο στο διαδίκτυο; Κι απ’ ό,τι φαίνεται το έχει ξανακάνει», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη.