Επίθεση Κούγια σε ρεπόρτερ: «Ντροπή σου! Είναι ντροπή σου είπα! Ντροπή σου λέω! Άντε!»

Επίθεση Κούγια σε ρεπόρτερ: «Ντροπή σου! Είναι ντροπή σου είπα! Ντροπή σου λέω! Άντε!»

Πρωτοφανές ξέσπασμα ενώ έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Ένα απρόσμενο ξέσπασμα έκανε ο Αλέξης Κούγιας στην Τατιάνα Στεφανίδου, την ώρα της ζωντανής σύνδεσης με το δικαστήριο όπου την Τετάρτη ξεκίνησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η δίκη διακόπηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και ο κ. Κούγιας βγήκε από την αίθουσα και κατευθύνθηκε με γρήγορα βήματα στο σημείο όπου βρισκόταν ο συνεργάτης του «Tlive», Ιάσονας Τσόλης.

«Θα κάνω μια συγκεκριμένη δήλωσε σε μία εκπομπή και μετά θα μιλήσω σε όλους», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας σε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε: «Πληροφορήθηκα το πρωί, ότι σήμερα στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να με μιμείται και με έναν εντελώς γελοίο τρόπο να χρησιμοποιεί φράσεις που με αφορούν. Με πληροφόρησε ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Μουσάς, ότι στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να κάνει τη φωνή μου και να με γελοιοποιεί».

«Με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια, υπήρχε περίπτωση ποτέ στην εκπομπή μου να βγάλω κάποιον να σας παρουσιάσει ως γελοίο;», τον ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου κι εκείνος είπε στη συνέχεια:

«Επίσης, πληροφορήθηκα ότι ο κύριος που κάθεται δίπλα μου, βγήκε έξω από το ακροατήριο και ενημέρωσε το κοινό σας ότι δήθεν την ώρα της απολογίας της κατηγορουμένης έκλαιγε μόνο η ίδια και οι συγγενείς της.

Πρόκειται για γελοίο πρόσωπο και λέει ψέματα! Σας το λέω ευθέως και το λέω επειδή είναι μπροστά. Ντροπή του! Ντροπή σου! Είναι ντροπή σου είπα! Ντροπή σου λέω! Άντε! Δικάζεται μια αθώα γυναίκα. Ντροπή σε όλους σας»!

Ο Αλέξης Κούγιας πέταξε το ακουστικό και στράφηκε προς τους υπόλοιπους δημοσιογράφους για δηλώσεις.

«Ειλικρινά απορώ…», ανέφερε έκπληκτη η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς η πληροφορία πως γελοιοποιούσε η εκπομπή τον γνωστό ποινικολόγο δεν ήταν κάτι που είχε συμβεί στην πραγματικότητα.