Ρούλα Κορομηλά: «Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης, τι είναι αυτό; Καινούργιο κόλπο;»

Ρούλα Κορομηλά: «Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης, τι είναι αυτό; Καινούργιο κόλπο;»

«Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελεονώρα Μελέτη, τα νέα παιδιά, τα social media και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Η συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο "Σπίτι με το Mega" είναι εξαιρετική, είναι ένας κορυφαίος δημιουργός. Νιώθω σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια με τον Μιχάλη και είναι ευχής έργο να είναι δίπλα μου. Η Ελεονώρα είναι η συμπάθεια και η μεγάλη μου αγάπη. Είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχουμε. Η αγάπη του κόσμου μού δίνει το έναυσμα να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα. Στα social media δεν δίνω συμβουλές, απλώς τοποθετούμαι για κάποια πράγματα που πιστεύω», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά είπε στη συνέχεια: «Πρέπει ο καθένας να κοιτάει την εκπομπή του και να αποτελέσουμε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Όσοι έχουν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση, πρέπει να το κάνουν. Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα που να μην ανήκουν σε παρεάκια. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις τηλεοπτικά. Δεν πρέπει να ασχολείστε με τα νούμερα της κάθε εκπομπής. Απαγορεύεται μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα της άλλης. Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Δεν συμφωνώ με αυτό».