Γιάννης Στάνκογλου: «Μου την έπεσαν πάρα πολλοί, ανώνυμοι και επώνυμοι, για αυτή τη δήλωση»

Γιάννης Στάνκογλου: «Μου την έπεσαν πάρα πολλοί, ανώνυμοι και επώνυμοι, για αυτή τη δήλωση»

«Αφού αυτό συνέβη μπροστά μου, γιατί εσύ θεωρείς ότι δεν συνέβη;»

Καλεσμένος του Κώστα Τσουρού βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA. Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής στη σειρά «Ναυάγιο» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σε σχέση με τις κοινωνίες και σε ποια κοινωνία μεγάλωσα, υπήρξα και αντισυμβατικός. Ήμουν τέτοιο παιδί και ακόμα νομίζω ότι είμαι, ίσως τώρα να έχουν λειάνει λίγο οι γωνίες μου. Σίγουρα έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνω, σίγουρα έχει να κάνει με το ότι έχω δύο παιδιά, σίγουρα έχει να κάνει με κάποιες ανασφάλειες για τις οποίες μπορεί να μη μιλάς όσο θα ‘θελες να μιλάς δημόσια για πράγματα τα οποία συμβαίνουν γύρω σου. Όχι από φόβο, σώνει και καλά αλλά γιατί δεν βλέπεις κιόλας γύρω σου και κάποιους άλλους για να μιλήσεις λίγο παραπάνω».

«Βέβαια και έχω νιώσει να βάλλεται μια άποψη μου, πολλές φορές. Πολλές φορές και δημόσια. Είχα κάνει κάποια στιγμή μια δήλωση στο Facebook, εν μέσω καραντίνας που η αστυνομία ήταν πάρα πολύ σκληρή γενικά με πολλά περιστατικά που είχαν συμβεί τότε. Μου την έπεσαν λοιπόν πάρα πολλοί άνθρωποι, και ανώνυμοι και επώνυμοι, από κάτω».

«Όλα αυτά τα σχόλια δεν τα παίρνω και πολύ σοβαρά. Δεν τα διαβάζω κατ’ αρχήν ή μου τα λένε κάποιοι άνθρωποι γιατί δεν θέλω να μπω να τα δω, κάπως με μαυρίζουν. Όπως και να ‘χει όμως σε επηρεάζουν λίγο. Λες: «ώπα ρε φίλε, είδα κάτι το οποίο συνέβη μπροστά σε μένα και μπροστά στα παιδιά μου, γιατί μου το ακυρώνεις;». Αφού αυτό συνέβη δηλαδή μπροστά μου, γιατί εσύ θεωρείς ότι δεν συνέβη;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.