Αντώνης Κανάκης: «Θα έδινα τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου»

Αντώνης Κανάκης: «Θα έδινα τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου»

Συγκινημένος ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε για την απώλεια του πατέρα του

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» εμφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης και μίλησε με αφορμή την ίδρυση του νέου του παιδικού ραδιοφωνικού σταθμού Paidaki 97.5 και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το βιβλίο που είχε γράψει αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να την παλέψω εκείνες τις ημέρες. Πήγαινα κάθε βράδυ στον υπολογιστή και έγραφα όλα αυτά που βίωνα, αλλιώς δεν θα την πάλευα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε, για πάρα πολλούς ανθρώπους η συγγραφή είναι διέξοδος, όλα αυτά που έχω μέσα μου να βγουν με κάποιον τρόπο», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης. «Όλο αυτό που έγραψα, ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω όλες εκείνες τις ημέρες. Αλλιώς δεν θα τις είχα αντέξει», εξομολογείται ο παρουσιαστής.

«Εγώ τον μπαμπά μου τον λάτρευα, μακάρι να μπορούσα να γίνω το 1/100 του μπαμπά που ήταν και να κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ. Ο θάνατος και η ζωή, ο καλύτερος τρόπος για να τα αντιληφθείς, είναι να τα βιώσεις», υποστήριξε ο Αντώνης Κανάκης και παραδέχθηκε ότι «με δυσκολεύει λίγο αυτό το θέμα. Μέχρι τώρα έλεγα: "και τι θα έδινα για μία ημέρα μόνο να τον δω μπροστά μου και να του κάνω μία σφιχτή αγκαλιά". Τώρα δεν λέω αυτό. Τώρα λέω: "δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην τον αγκαλιάσω εγώ"».