Η Ελένη Μενεγάκη για το μαχαίρωμα στην Κηφισιά: «Ήταν εκεί απέναντι ο Μάκης, μόλις είχε φτάσει»

Η Ελένη Μενεγάκη για το μαχαίρωμα στην Κηφισιά: «Ήταν εκεί απέναντι ο Μάκης, μόλις είχε φτάσει»

«Δεν θα το πίστευα, αν δεν υπήρχε δικός μου άνθρωπος εκείνη τη στιγμή απέναντι, στο σούπερ μάρκετ», είπε η παρουσιάστρια

Σοκαρισμένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη για το αιματηρό περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα στην Κηφισιά, όπου ένας 24χρονος μπήκε σε ψητοπωλείο και μαχαίρωσε έναν 21χρονο. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο Μάκης Παντζόπουλος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ακριβώς απέναντι από το συγκεκριμένο μαγαζί.

«Δεν θα το πίστευα, αν δεν υπήρχε δικός μου άνθρωπος εκείνη τη στιγμή απέναντι, στο σούπερ μάρκετ. Πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει. Και μιλάμε για 18:30 με 7 παρά. Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε ως εξής:

«Έτσι μου το είπε ο Μάκης, με μπαλτά. Του λέω δεν θα το άκουσες καλά, αποκλείεται. Και μου λέει “ήμουν εκεί, μόλις έφτασα κι έμπαινα στο σούπερ μάρκετ. Κι εκείνη την ώρα που πάω να μπω, βλέπω απ’ έξω… της τρελής!”.

Αυτή την κουβέντα είχα με την κόρη μου, της λέω “βλέπεις τι γίνεται;”. Της στέλνω συνέχεια βίντεο να τα βλέπει, δες τι γίνεται εδώ, δες τι γίνεται εκεί. Και μου λέει “τι θα κάνουμε; Ούτε βόλτα το απόγευμα δεν θα μπορούμε να βγούμε” και της λέω ότι πρέπει να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου».