Σοκ στην Κηφισιά: Μαχαίρωσε υπάλληλο καταστήματος μπροστά σε πελάτες

Σοκ στην Κηφισιά: Μαχαίρωσε υπάλληλο καταστήματος μπροστά σε πελάτες

Ένας 24χρονος ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών εισέβαλε στο κατάστημα και τραυμάτισε τον 21χρονο υπάλληλο

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης στην Κηφισιά, για αιματηρό επεισόδιο με θύμα εργαζόμενο σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για επίθεση με μαχαίρι σε υπάλληλο καταστήματος εστίασης επί της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά. Λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα και με το δρόμο γεμάτο περαστικούς, ένας 24χρονος ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών, εισέβαλε στο κατάστημα με ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 21χρονο υπάλληλο. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι δεν φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να προηγήθηκε κάποιος διαπληκτισμός. Ο νεαρός άνδρας έπεσε κάτω αιμόφυρτος και διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.