Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εμείς είμαστε λίγο αργοί, αλλά ριζώνουμε»

Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εμείς είμαστε λίγο αργοί, αλλά ριζώνουμε»

«Εγώ ήμουν στους μισούς που πήγαν στη θάλασσα, 100%», είπε η παρουσιάστρια

Για τον καλοκαιρινό καιρό του Σαββατοκκύριακου και την ευκαιρία να πάει στην Άνδρο μίλησε στην έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Παράλληλα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε μια έκπληξη για τα γενέθλιά της και όλα αυτά δημιούργησαν έναν διάλογο μεταξύ τους που είχε πολύ ενδιαφέρον.

«Εγώ ήμουν στους μισούς που πήγαν στη θάλασσα, 100%. Δεν το χάνω το Σαββατοκύριακό μου. Δεν κουνιόταν φίλο στο νησί. Τα πλοία γεμάτα, κόσμος! Δηλαδή, με μέσο να βάλεις αυτοκίνητο. Γιατί εντάξει, ένας άνθρωπος δύο θα μπουν, αλλά τα αυτοκίνητα, δεν φαντάζεστε τι γινόταν», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σηκώθηκε από τη θέση του, εμφάνισε μια ανθοδέσμη και είπε: «Ελένη, χθες δεν σου έστειλα χρόνια πολλά γιατί έπρεπε να το «χτίσω». Αυτή τη στιγμή, 15.000 αμόλυντοι μοναχοί έσπευσαν στα λιβάδια της Ολλανδίας, τσοντάραμε όλοι και σου έφεραν αυτά τα Έντελβαις για τα γενέθλιά σου! Χρόνια πολλά από όλους μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας»!

Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε ο διάλογος που είχαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Δ.Ο. Αυτό θα έχουμε να το θυμόμαστε.
Ε.Μ. Να το θυμόμαστε γιατί, τι θα γίνει; Θα χαθούμε;
Δ.Ο. Καλέ είσαι καλά; Τώρα που βρεθήκαμε;
Ε.Μ. Είναι δυνατόν; Είπαμε… Εμείς είμαστε λίγο αργοί, αλλά ριζώνουμε.
Δ.Ο. Ήτανε να μην…
Ε.Μ. Ναι, ήτανε να μην…

«Πόσα γενέθλια έχω γιορτάσει στην τηλεόραση. Δε νομίζω ότι άλλος άνθρωπος έχει ευχαριστηθεί τόσα γενέθλια εντός τηλεόρασης», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.