Απόστολος Γκλέτσος: Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ…λί, ότι ο Γκλέτσος είναι αδ…φή, ότι τον π…νει – Εγώ είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ…λί, ότι ο Γκλέτσος είναι αδ…φή, ότι τον π…νει – Εγώ είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά

«Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη»

Συνέντευξη στo «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Τμήμα Ηθών, στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στο πρότυπο του σκληρού αρσενικού που είχε καθιερώσει, αλλά και στις αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή.

Αρχικά, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά η θρυλική σειρά «Τμήμα Ηθών».

«Χρειάζονται πολλά χρήματα για γίνει πλέον το Τμήμα Ηθών, το μπάτζετ δεν υπάρχει. Με στενοχωρεί, αλλά άμα είναι να βγει τσουρούτικο, καλύτερα να μη γίνει. Δεν ήμασταν εμείς οι πρωταγωνιστές στο Τμήμα Ηθών, αλλά το σενάριο».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, για τις ανάγκες ενός σίριαλ είχε ταξιδέψει στην Αίγυπτο μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Εκεί τα είπαμε όλα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε παθολογικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και λάτρευε τον γιο του».

Για την πολιτική του πορεία δήλωσε: «Δεν είμαι πολιτικός με την έννοια ότι βιοπορίζομαι από αυτόΔεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο όλη τους τη ζωή. Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη, ο γάμος πέτυχε. Το πρότυπο του σκληρού αρσενικού το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο, δυστυχώς, όμως, γιατί ήταν αλάθητο».

Για τις αποκαλύψεις που είχε κάνει για την προσωπική του ζωή στο «Βράδυ», ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Δεν ήταν λάθος οι αποκαλύψεις αυτές. Εγώ είμαι ταγός, είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά. Τι θα πει τώρα το κάθε τσ…λί, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα… Ότι “ο Γκλέτσος είναι αδ…φή” ή ότι “ο Γκλέτσος τον π…νει”. Εγώ είμαι ταγός, είμαι μπροστάρης, εγώ ήρθα για να διοικήσω».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πως, τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή. Για να πέσει κάποιος στα πατώματα δεν γίνεται να μην πέσει και ο άλλος».

Όσο για την κόρη του, ανέφερε πως η σχέση τους βασίζεται στην ειλικρίνεια και ο ίδιος θέλει να της λένε ότι ήταν τίμιος και δεν φοβόταν τίποτα.

Φοβάται τον θάνατο; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς και πορεύεσαι με αυτό προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στο διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια».

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους έχουν μένος εναντίον του: «Κάποια “καλά παιδιά” θεώρησαν ότι εάν εμπλεκόταν το όνομά μου σε υπόθεση σχετική με ουσίες θα με έπληττε στις εκλογές. Κάποιοι άνθρωποι έχουν μένος και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν ακριβά».