Γιώργος Καραμίχος: Είμαστε βαθιά ρατσιστές οι Έλληνες

Γιώργος Καραμίχος: Είμαστε βαθιά ρατσιστές οι Έλληνες

«Ακόμη μας ενδιαφέρει τι θα πει ο γείτονας»

Δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στο ρατσισμό που επικρατεί στην Ελλάδα.

«Είμαστε βαθιά ρατσιστές οι Έλληνες, ακόμη μας ενδιαφέρει τι θα πει ο γείτονας. Έχουμε ακόμη δρόμο για το… προνόμιο της αδιαφορίας. Το να μην μας νοιάζει τί χρώμα μαλλί έχει ή τί φοράει ο γείτονας. Μακάρι όσο ζούμε εμείς να το καταφέρουμε. Τα παιδιά μας ήδη είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς και δεν τους νοιάζει η σεξουαλική ταυτότητα του άλλου», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχας στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «12η νύχτα» στο «Θέατρο Τέχνης».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι «Πες τη Λέξη» το οποίο και παρουσιάζει. «Δεν νιώθω κανένα ανταγωνισμό στο παιχνίδι και περνάω καλά. Προς το παρόν δεν θέλω να παρουσιάσω κάτι άλλο. Πριν το παιχνίδι είχα αρνηθεί πολλές προτάσεις για παρουσίαση. Μου αρέσει όταν σνομπάρω κάτι για φόβο κυρίως, μου αρέσει να δοκιμάζω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όπως είπε, η Ευγενία Σαμαρά τον πήρε τηλέφωνο όταν της πρότειναν να παρουσιάσει εκπομπή και της είπε κατευθείαν να δεχθεί την πρόταση. «Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης», ξεκαθάρισε.

«Δεν ξέρω αν θα βαφτίσω το παιδί του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση»

Στην πρεμιέρα της ίδιας παράστασης βρέθηκε και η Άντζελα Γκερέκου, η οποία σημείωσε πως ο έρωτας είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα του ανθρώπου κι έπειτα απάντησε πως δεν γνωρίζει κάτι «για τη συμμετοχή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στη Γη της Ελιάς». Επίσης μίλησε και για το ενδεχόμενο να βαφτίσει το παιδί του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δημήτρη Βαμβακούση, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα. «Δεν ξέρω αν θα βαφτίσω το παιδί του Γιώργου Αγγελοπούλου. Αγαπάω το ζευγάρι», δήλωσε.