Μπάγια Αντωνοπούλου: Υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων που δεν την προκάλεσα εγώ

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων που δεν την προκάλεσα εγώ

H δημοσιογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το Mega

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Ηappy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής της – που έπεσε σαν βόμβα – από το Mega μετά από 4 χρόνια, με την ίδια να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

«Όντως παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων που δεν την προκάλεσα εγώ. Προσπάθησα να είμαι καλή επαγγελματίας, τυπική και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός. Παρόλα αυτά, μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό. Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη από τις εκλογές ότι θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή.

Ενώ ήταν να γίνει αντικατάσταση της Ανθής και του Ιορδάνη μία βδομάδα πριν επιστρέψουν, δεν αναφέρθηκα πουθενά στο δελτίο Τύπου. Ρώτησα το γραφείο Τύπου και με παρέπεμψε στον Σταμάτη Μαλέλη. Και ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο. Ίσως ήταν σωστό να φύγω αλλά δεν ήθελα να κρεμάσω τον σταθμό.

Οπότε εγώ αποφάσισα πως δεν ήταν σωστό να φύγω και να κρεμάσω τον σταθμό. Έκανα ανάρτηση στο Instagram και έτσι το έμαθαν πως θα παρουσιάσω την εκπομπή με τον Νικήτα Κορονάκη. Ήθελα να τελειώσει αυτή η εκπομπή και μετά να παραιτηθώ. Το είχα πάρει απόφαση από τότε.

Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω μέχρι να δούμε τι θα μπορούσα να κάνω στον σταθμό. Δεν βρέθηκε κάτι που και μένα να με ικανοποιεί, οπότε παραιτήθηκα και προς τιμήν τους και ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, μου δόθηκε αποζημίωση. Με το κανάλι δεν έχω κανένα θέμα. Τέσσερα χρόνια έφαγα ψωμί από εκεί. Μου δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς υπήρξαν άνθρωποι που δε θέλησαν αυτές τις ευκαιρίες να τις αξιοποιήσω και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο» εξομολογήθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Είναι η δεύτερη φορά που το βιώνω, η πρώτη ήταν με το "Καλημέρα Ελλάδα". Είχα πει να μην αντιδράσω για μην φανώ κακή» ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν θα έκανε ξανά το Survivor Panorama αν γύριζε πίσω.