Χαμός στον «αέρα» του Live News – «Βουλώστε το, Είστε ένα γελοίο υποκείμενο»

Χαμός στον «αέρα» του Live News – «Βουλώστε το, Είστε ένα γελοίο υποκείμενο»

«Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο 41χρονος που νοίκιασε το ίδιο διαμέρισμα σε 31 ανθρώπους

Χαμός επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής Live News με τον 41χρονο δικηγόρο που φέρεται να νοίκιασε το ίδιο διαμέρισμα σε 31 ενδιαφερόμενους παίρνοντας προκαταβολές που ξεπερνούν τις 127.000 ευρώ και ο οποίος μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή σχετικπα με τις σε βάρος του καταγγελίες, στράφηκε και κατά του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «καρα-απάτη» με τον καταγγελλόμενο να αντιδράλέγοντας: «Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις, οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση! Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή. Ποιος είστε, ο Εισαγγελάτος ή ο Ευαγγελάτος; Είστε ένα γελοίο υποκείμενο», είπε συγκεκριμένα με τον Νίκο Ευαγγελάτο να απαντά: «Με χαρά την περιμένω».

Έπειτα δε από καταγγελία φερόμενου ως θύματος, ο 41χρονος αντέδρασε και πάλι λέγοντας: «Ο "καλός Σαμαρείτης" ο κ. Σίννης, φαίνεται ξύνεται, δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Θα φάτε λοιπόν μήνυση και εσείς κ. Σίννη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το, μην ασχολείστε. Γελοίο υποκείμενο. Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση».