Η απάντηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται με πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται με πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»

«Με την κυρία έχω μια σχέση...»

Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στην εφημερίδα «On Time» αναφέρει πως ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος, παντρεύεται με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλιά με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις, αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

 

Σημερινό, λοιπόν, δημοσίευμα της εφημερίδας On Time θέλει τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη να παντρεύεται με την 49χρονη τραγουδίστρια Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα που έχει συμμετάσχει το 2020 στο My Style Rocks.

 

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο 83χρονος νομικός και πολιτικός που έχει δεχτεί έντονη κριτική για τις θέσεις του, τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση με την καλλιτέχνιδα και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να ενωθεί μαζί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η 49χρονη καλλιτέχνιδα, τώρα φέρεται να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει φλερτ με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.