Πολλά νεύρα στη «Φάρμα» με απίστευτες εκφράσεις: «Σκάσε γα…ώ το στανιό μου» – «Βάλε τα αρχ…α επάνω σου»

Πολλά νεύρα στη «Φάρμα» με απίστευτες εκφράσεις: «Σκάσε γα…ώ το στανιό μου» – «Βάλε τα αρχ…α επάνω σου»

«Το επίπεδο έχει πάει στον πάτο και σκάβει κιόλας να βρει πετρέλαιο»

Μεγάλη ήταν στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/10) της «Φάρμας» η ένταση και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες της γαλάζιας ομάδας μετά το συμβούλιο και αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πρωταγωνιστές σε αυτήν ήταν ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Γιαννούλας που έσυραν τον χορό σε έναν έντονο καβγά άνευ προηγουμένου.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Γιαννούλας βγήκε εκτός εαυτού και φώναζε «σκάσε» στον συμπαίκτη του Χρήστο, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι δεν παίρνει θέση σε όσα γίνονται και το «θυμάται εφόσον όλα έχουν τελειώσει».

Ο Χρήστος είπε στον αρχηγό Γιώργο ότι η συμπεριφορά του και το ξέσπασμά του είναι «καραγκιοζιλίκια» και στην κάμερα της Φάρμας είπε αργότερα ότι του φάνηκε αστείο το πώς έκανε και οι φωνές που έβαζε. Προσπάθησε να μη γελάσει, την ώρα που ο Γιώργος του έλεγε να σκάσει αλλά.. δεν τα κατάφερε.

«Γιαννούλα, δεν παίρνεις θέση ποτέ φίλε. Βάλε τα αρχ…α επάνω σου και πάρε θέση. Είσαι μπροστά 15 φορές, είσαι αρχηγός, βάλε μια ισορροπία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος επιχειρηματίας για να κάνει πυρ και μανία τον συμπαίκτη του παίκτη κλαρίνου από τα Τρίκαλα. «Εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ. Είστε τοξικοί, ήρθα να παίξω άλλο παιχνίδι και εδώ παίζουμε άλλο παιχνίδι».

«Το επίπεδο έχει πάει στον πάτο και σκάβει κιόλας να βρει πετρέλαιο. Τόσο χαμηλά» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Χρήστος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Γιαννούλας πήρε το… φτυάρι του και ξέσπασε μετά μανίας στον συμπαίκτη του. «Με έβρισες εδώ πέρα, ενώ πριν στο πρώτο συμβούλιο… Σε τι θες να πάρω θέση; Σε ποιο, αγόρι μου; Δεν σου λέω πριν λίγο… Τι τελοσπάντων, ρε μαλ…α Γύρνα πίσω, μου λες «πάρε θέση» και σου λέω «ρώτησε με για να σου απαντήσω». Σε ποιο θες να σου απαντήσω, ρε Μέξη; Τι θες να σου απαντήσω, ρε; Τι θες να σου απαντήσω;».

Όσο προσπαθούσε, όμως, ο Χρήστος να τον διακόψει τόσο ο Γιώργος γινόταν πιο έξαλλος με αποτέλεσμα να ουρλιάξει και να πετάξει στο έδαφος το φτυάρι του. «Θα με αφήσεις να τελειώσω; Μιλάς συνέχεια. Ησυχία. Σκάσε. Σκάσε γαμ…ώ το στανιό μου! Θα με αφήσεις να σου μιλήσω; Μου λες να μιλήσω και δεν με αφήνεις να μιλήσω».