Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Ματούλα μου έλεγε τα χειρότερα για τον Βασίλη Ζούλια»

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Ματούλα μου έλεγε τα χειρότερα για τον Βασίλη Ζούλια»

«Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα»

Τα... μαχαίρια έχουν βγει ανάμεσα στους σχεδιαστές μετά τον θάνατο της Ματούλας και τη γνώμη που είχε για τον καθένα τους. Για την στενή σχέση που είχαν μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας στην Super Κατερίνα. Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Νίκος Αποστολόπουλος αντέδρασε καθώς, όπως ανέφερε, η Ματούλα και Βασίλης Ζούλιας δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις.

«Νομίζω ότι ο κ. Ζούλιας πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Η Ματούλα τον άνθρωπο που δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας. Κάθε μέρα που μιλούσαμε στα τηλέφωνα ήταν εναντίον του και έλεγε τα χειρότερα» ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Ξέρω ότι με έπαιρνε και μου έλεγε τα χειρότερα για τον κ. Ζούλια. Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα. Είχαν να μιλήσουν πολύ περισσότερο από μήνες. Να μην λέει πολλά πράγματα. Όποια κι αν ήταν η σχέση τους, δεν πρέπει να βγει και να λέει. Ο Ζούλιας έκανε κάτι στην Ματούλα. Αν ήξερα Κατερίνα μου ότι λες τα χειρότερα για εμένα, δεν θα έβγαινα να πω τι υπέροχη που είναι η Κατερίνα. Το θεωρώ υποκρισία» κατέληξε.