Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: Εκείνος το τροφοδοτεί – Όταν εσύ θέτεις ως πρώτο θέμα τη σεξουαλική προτίμηση και τα σχόλια επ’ αυτής

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: Εκείνος το τροφοδοτεί – Όταν εσύ θέτεις ως πρώτο θέμα τη σεξουαλική προτίμηση και τα σχόλια επ’ αυτής

«Τελικά αυτό που μένει είναι ακριβώς αυτό»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Κώστα Φαλελάκη στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (17/10) όπου μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα ανέφερε Η ανιψιά μου 8 ετών άκουσε για την ομοφυλοφιλία και ρώτησε: «ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν… έτσι;, Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο straight στο κρεβάτι του αλλά το “λούζομαι” καθημερινά», η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για τον σάλο και τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ομοφοβικές δηλώσεις και σχόλια με τον πρώτο στόχο να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» μάλιστα, θέλησε να επεκταθεί στο θέμα του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας πως κατά τη γνώμη της χειρίζεται με λάθος τρόπο την προβολή της προσωπικής του ζωής.

«Όταν θες να συστήνεσαι και ο άλλος θες να ενδιαφέρεται για τις απόψεις σου, το μυαλό σου, αυτό που έχει να του προτείνεις, αλλά εσύ μονίμως ως πρώτο θέμα συζήτησης θέτεις την σεξουαλική προτίμηση και τα σχόλια που γίνονται επ’ αυτήςμιλώ για όσους μιλούν και στον Στέφανο Κασσελάκη και εκείνος το τροφοδοτεί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όλο αυτό αδικεί μόνο τον ίδιο τον Κασσελάκη γιατί τελικά αυτό που μένει είναι μόνο αυτό. Θα μπορούσε να πει στους δημοσιογράφους ότι “τα έχω πει, έχω μιλήσει ανοιχτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο γι΄ αυτό”. Εγώ ως δημοσιογράφος αν μου πει κάποιος ότι δεν θέλει ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή θα το σεβαστώ. Καλά έκανε και τα είπε πρώτος για να μην του βγάλουν μετά κρυμμένα κεφάλαια της ζωής του, το αποδεχτήκαμε όσοι το αποδεχτήκαμε. Ας σταματήσει αυτή η κουβέντα», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.