Έφη Παπαθεοδώρου για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο άνθρωπος έχει πάρει λάθος δρόμο, αυτός είναι showman»

Έφη Παπαθεοδώρου για Στέφανο Κασσελάκη: «Ο άνθρωπος έχει πάρει λάθος δρόμο, αυτός είναι showman»

«Έπρεπε να βγει στην τηλεόραση, να γίνει ηθοποιός και να παίξει σε σίριαλ» λέει η δημοφιλής ηθοποιός

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Έφη Παπαθεοδώρου.

«Έτυχε να είμαστε όλη η οικογένεια εκεί και να έρθει το ασθενοφόρο αμέσως. Πήγα στην Πάτρα, στο Ρίο, γιατί έπρεπε να γίνει η επέμβαση για να γλιτώσω. Ήμουν με τη μάσκα και τον ορό και έρχονταν όλοι για φωτογραφία. Τα παιδάκια μου έφερναν ζωγραφιές. Δεν το κατάλαβα. Λιποθύμησα. Είδα έτσι σαν φως και χάθηκα. Οι δικοί μου πανικοβλήθηκαν και μου έτριβαν τα χέρια. Μετά ξύπνησα. Το πουλάκι μου ο Γιώργος Καπουτζίδης με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Λέω Γιώργο μου είμαι καλά, μην ανησυχείς» ανέφερε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Ερωτηθείσα για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Εγώ ανήκω στην Αριστερά από πάντα. Η άποψή μου για αυτό το άτομο είναι, ότι ο άνθρωπος έχει πάρει λάθος δρόμο. Αυτός είναι showman. Έπρεπε να βγει στην τηλεόραση, να γίνει ηθοποιός και να παίξει σε σίριαλ. Θα ήταν μία χαρά, έτσι όπως είναι εμφανίσιμος και έχει το λέγειν. Μπλέκεται σε έναν τομέα, που δεν έχει καμία σχέση. Σε έξι μήνες λέει, ότι "θα έχω γίνει ξεφτέρι". Δηλαδή είσαι μαθητής και σε βγάζουν ως πρόεδρο; Αυτά είναι γελοία πράγματα και δεν θέλω να το συνεχίσω. Με γεια τους και χαρά τους. Η άποψή μου είναι, ότι έχει πάρει λάθος δρόμο».