Αργυρώ Μπέου: Ο πατέρας μου ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ

Αργυρώ Μπέου: Ο πατέρας μου ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου απαντά πρώτη φορά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο

Η Αργυρώ Μπέου είναι μία από τις κόρες του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου. Έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις, έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στο αεροδρόμιο, στις πιο γνωστές εταιρείες. Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον κλάδο της ομορφιάς.

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου μίλησε για πρώτη φορά, στην εφημερίδα «ON time» και τη Σάσα Σταμάτη, για το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα της για τους ομοφυλόφιλους και έστειλε το δικό της μήνυμα επισημαίνοντας πως ο δήμαρχος Βόλου δεν είναι ομοφοβικός, σεξιστής ή φασίστας. Απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξη έπαιξαν το πρωί της Παρασκευής (13/10) στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω τι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ. Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα. Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος!».