Γιώργος Παπαδάκης: Πράγματι, τότε ήμουν ψωνισμένος και με ενοχλούσε όταν δεν με αναγνώριζαν

Γιώργος Παπαδάκης: Πράγματι, τότε ήμουν ψωνισμένος και με ενοχλούσε όταν δεν με αναγνώριζαν

«Έμπαινα στο σούπερ μάρκετ και κοίταγα γύρω γύρω για να δω ποιος με κοιτάει»

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνάντησε την Ελένη Τσολάκη και μίλησε στην κάμερα της νέας εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για την επερχόμενη μετακίνησή του πίσω από τις κάμερες. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογήθηκε πως «δεν έχω τρία, έχω τέσσερα παιδιά και το τέταρτο είναι το “Καλημέρα Ελλάδα”. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είμαι μακριά από αυτό το πράγμα. Όχι στην παρουσίαση, γιατί στην παρουσίαση κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και το τέλος και είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν είναι θέμα ηλικίας, αν και ο ηλικιακός ρατσισμός καλά κρατεί στον τόπο μας, αλλά αρκετά… Θέλω να είμαι κοντά σε αυτή την εκπομπή, κάνω την παρουσίαση της, δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα αλλά και πίσω να ‘μαι και πλάι να ‘μαι δεν πρόκειται να είμαι μακριά από το Καλημέρα Ελλάδα».

«Αντέχω να συμβεί αυτό γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που κανονίζει η τηλεόραση τη ζωή μου και μάλιστα το μπροστά της τηλεόρασης. Εγώ δεν ψωνίστηκα κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τηλεόρασης, ψωνίστηκα κατά τη διάρκεια της δημόσιας τηλεόρασης όταν δεν υπήρχαν πολλές ζωντανές εκπομπές και μου είχαν εμπιστευθεί το “Τρεις στον αέρα”. Πράγματι, τότε ήμουν ψωνισμένος και με ενοχλούσε όταν δεν με αναγνώριζαν. Έμπαινα στο σούπερ μάρκετ και κοίταγα γύρω γύρω για να δω ποιος με κοιτάει. Πάντα ψωνίζεσαι στην τηλεόραση, αρκεί να μην σου μείνει και να μην πιστέψεις ότι τα πάντα κινούνται γύρω από εσένα. Αναγνωρίσιμος είσαι, δεν είσαι σημαντικός» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Ant1.

«Πολλές φορές θα ήθελα να είχα διαχειριστεί αλλιώς τις καταστάσεις. Έχω κάνει λάθη, έχω αδικήσει ανθρώπους, ήμουν υπερβολικός. Είναι όμως δυνατόν να μην το κάνεις; Όταν το κάνεις για 33 χρόνια αυτό επί τέσσερις ώρες, κάνε τον πολλαπλασιασμό να δεις τι γίνεται. Τα χάνεις, τρελαίνεσαι. Εγώ προσπαθώ και προσπαθούσα, μέσα από τα λάθη μου, να γίνομαι καλύτερος» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Γιώργος Παπαδάκης.