Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχασα το μωράκι μου και μια κυρία με ρώτησε μπροστά σε όλους “άντε δεν θα κάνετε παιδί;”»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχασα το μωράκι μου και μια κυρία με ρώτησε μπροστά σε όλους “άντε δεν θα κάνετε παιδί;”»

«Δεν είναι μια ερώτηση και συζήτηση που πρέπει να κάνεις»

Η Ελένη Τσολάκη εμφανίστηκε σε συνέντευξή της ενοχλημένη με εκείνους που τη ρωτάνε γιατί δεν κάνει παιδιά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε σήμερα στην εκπομπή της για τη δική της εμπειρία, όταν είχε τη δεύτερη αποβολή της.

«Φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι όταν συναντάς μια κοπέλα παντρεμένη, νέα, ερωτευμένη, φυσικά και θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της. Μπορεί να μη θέλει αλλά φαντάζεσαι ότι μάλλον θέλει. Δεν είναι μια ερώτηση και συζήτηση που πρέπει να κάνεις. Εγώ με την Ελένη που είμαστε κολλητές τόσα χρόνια, είναι μια κουβέντα που δεν κάναμε ποτέ ανοιχτά, γιατί δεν με αφορά» ανέφερε στο «Happy Day».

«Ο άλλος θα σου πει αν θέλει κάτι, όποτε το θέλει και αν είναι μια κουβέντα που ο ίδιος θέλει να ανοίξει για τους δικούς του λόγους. Μπορώ να την καταλάβω, γιατί σας έχω πει έχω βρεθεί στη θέση της. Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και να έχω βρεθεί σε βάφτιση πολύ γνωστού ζευγαριού φίλων μας και να μου πει μια κυρία – η οποία είχε αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου – μπροστά σε όλους “Άντε εσείς τι γίνετε; Δεν θα κάνετε ένα παιδί;”. Απρεπές» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.