Κονδυλάτος για Χατζηπαντελή: «Όταν κάποιος έχει πειράξει τα έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει»

Κονδυλάτος για Χατζηπαντελή: «Όταν κάποιος έχει πειράξει τα έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει»

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας»

Την εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος. «Όταν κάποιος έχει πειράξει τα έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» o σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε «στιλιστικά δεν συμφωνώ σε τίποτα με την Σοφία Χατζηπαντελή. Τα φρύδια είναι το λιγότερο. Όταν κάποιος έχει πειράξει τα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει. Και ενώ είμαι άνθρωπος της υπερβολής, θεωρώ ότι πρέπει και στην υπερβολή να υπάρχει το μέτρο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε επίσης για τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι πολύ δυνατό άτομο, πολύ δυνατός στο μυαλό, δεν τον φοβάμαι σε ριάλιτι. Συμβούλευσα τον Τρύφωνα για το νέο ριάλιτι να προσέξει. Άλλο το αστείο και άλλο η γελοιοποίηση μίας προσωπικότητας» υπογράμμισε.

«Η μόδα δεν είναι ”βάζω μία γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος”. Οι άνθρωποι που δεν υπηρετούν τη μόδα άλλα το σόου, δεν είναι καν στον χώρο» είπε.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας. Λένε ότι Ηλιάνα έχει κάνει διεθνή καριέρα, δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, είναι μοντέλο. Το ό,τι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό μήπως κλείσω καμία δουλειά, γιατί δεν έχω στη χώρα μου, δεν λέγεται διεθνής καριέρα» πρόσθεσε.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος.