My Style Rocks – Έξω φρενών ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Το έζησες το δράμα σου; Τα πέντε λεπτά της δημοσιότητάς σου τα πήρες;»

My Style Rocks – Έξω φρενών ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Το έζησες το δράμα σου; Τα πέντε λεπτά της δημοσιότητάς σου τα πήρες;»

«Δεν σε ρωτήσαμε, όποτε θέλουμε εμείς ρωτάμε»

Την επιμονή της Διονυσίας Κούκιου, στο «My Style Rocks» της Πέμπτης, να βάζει… 3 σε όλες τις συμπαίκτριες της θέλησε να σχολιάσει με τον πλέον αιχμηρό τρόπο ο Στέλιος Κουδουνάρης στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, εν εξάλλω, ο κριτής του ριάλιτι μόδας ήρθε να ταρακουνήσει για τα καλά την διαγωνιζόμενη.

«Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας σου;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Στέλιος Κουδουνάρης για να ζητήσει άμεσα διευκρινίσεις η πρώην Σταρ Ελλάς. «Τα πέντε λεπτά μου, ναι. Θεωρείτε ότι ήταν δράμα αυτό που έκανες;».

Σ.Κ.: Tα 5 λεπτά δημοσιότητας σου τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου; Να δημιουργείς όλο αυτό το δράμα; Περίμενε τώρα, μίλησες, τα είπες και τοποθετήθηκες. Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της το δικαίωμα της βαθμολογίας; Γιατί βάζοντας σε όλες 3, απέχεις αδικώντας και τον δικό σου εαυτό και τις συμπαίκτριες σου που ντύθηκαν σωστά και αυτές που δεν ντύθηκαν σωστά και τα πάντα. Ακυρώνεις όλο αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ, γιατί; Για να βγάλεις αυτό το λογύδριο ότι κανείς δεν ξέρει και σε έχουμε μπερδέψει; Ποιοι; Όλοι εμείς έχουμε μπερδέψει εσένα; Που ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις! Αν αύριο, που θα έρθεις ωραία ντυμένη, σου κάνουμε εσένα το ίδιο θα σου αρέσει;

Δ.Κ.: Και βέβαια δεν θα μου αρέσει αλλά μην βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Δεν είπα ότι δεν ξέρετε! Τόση ώρα αυτό λέω, εκτός κι αν δεν είστε εδώ! Λέω δηλαδή πως έχω να κάνω με τόσους ανθρώπους γύρω μου που γνωρίζουν και μάλλον εγώ δεν γνωρίζω πραγματικά και έχω μπερδευτεί.

Σ.Κ.: Πολύ καλά κατάλαβα τι λες. Κάτι το οποίο έχει έναν ειρωνικότατο τόνο…

Δ.Κ.: Όχι, δεν ήταν ειρωνικό! Έτσι μιλάω! Αυτός είναι ο τόνος μου.

Σ.Κ.: Όχι, όχι. Μια χαρά, έξυπνη κοπέλα είσαι, μια χαρά τα λες, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντύπωση και, επειδή σήμερα δεν δημιούργησες καμία εντύπωση με τα ρούχα σου, προσπαθείς με άλλους τρόπους. Αυτό είναι αθέμιτο. Και οι βαθμολογίες σου είναι αθέμιτες και αυτή η στάση είναι αθέμιτη.

Δ.Κ.: Καθόλου δεν προσπαθώ να κάνω εντύπωση! Εντύπωση κάνω από μόνη μου. Με προσβάλλετε να λέτε ότι προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις.

Σ.Κ.: Εσύ μας προσβάλλεις που κάθεσαι εδώ και βάζεις την ίδια βαθμολογία σε όλα τα κορίτσια.

 

Στην συνέχεια ο Στέλιος Κουδουνάρης απηύδησε με την Γεωργία. Ενώπιον της κριτικής επιτροπής ήταν η Χριστιάννα, η οποία… γέμισε με άσους από τις συμπαίκτριες της.

«Η βαθμολογία από τις συμπαίκτριές σου είναι διδακτική αυτό πρέπει να κρατήσεις» άρχισε να λέει ο Κύπριος σχεδιαστής και εκείνη την ώρα η Γεωργία σήκωσε το χέρι και μαζί με την Χριστίνα θέλησαν να εξηγήσουν πως οι βαθμολογίες τους στηρίχτηκαν στο γεγονός ότι η εμφάνισή της ήταν ουσιαστικά μόνο ένα φόρεμα και μάλιστα επισήμαναν πως θα έπρεπε να ρωτηθούν για να δικαιολογήσουν τον βαθμό τους.

«Μήπως να αφήσετε τους κριτές να μιλήσουν για το πώς σκέφτονται και πώς βλέπουν αυτό το φόρεμα;» ήταν η παρέμβαση της Κατερίνας Καραβάτου.

«Άνοιξα το στόμα μου είπα δυο κουβέντες και σηκώνουν χέρια. Ποιος Θέλετε να δικαιολογηθεί για τον βαθμό του από εδώ; Θέλετε κάποια εξήγηση για κάτι;» συνέχισε ο Στέλιος Κουδουνάρης, καθώς η Σοφία Χατζηπαντελή που μίλησε πριν έδωσε στην παίκτρια «3».

«Ήθελα απλά να εξηγήσω» πήγε να ψελλίσει η Γεωργία

«Δεν σε ρωτήσαμε, όποτε θέλουμε εμείς ρωτάμε. Το styling δεν είναι “βάλε βάλε βάλε”. Όντως με ένα φόρεμα και τρία αξεσουάρ μπορείς να κάνεις styling. Dεν συμφωνώ όμως με αυτά που φόρεσες σήμερα. Δεν θέλουμε αυτό εδώ, θέλουμε κάτι περισσότερο, θέλουμε μια πρόταση, θέλουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και όχι μια διεκπεραιωτική εμφάνιση. Εντάξει;» υπογράμμισε ο Κύπριος σχεδιαστής.