Χατζίδου σε Καινούργιου: «Φιλική συμβουλή από γυναίκα σε γυναίκα»

Χατζίδου σε Καινούργιου: «Φιλική συμβουλή από γυναίκα σε γυναίκα»

Μετά το... ξέσπασμα της παρουσιάστριας στον «αέρα» της εκπομπής της

Την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια εξέφρασε ξεσπώντας το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου, μέσω της εκπομπής της στον Alpha.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star, με την Ελένη Χατζίδου να στέλνει οn air τις συμβουλές της στην οικοδέσποινα του Super Κατερίνα. «Μου αρέσει που το μοιράζεται με τους τηλεθεατές, τους νιώθει φίλους της και τα βγάζει και από μέσα της, δεν κάνει δεύτερη σκέψη», σχολίασε αρχικά η Ελένη Χατζίδου για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα ήθελα να δώσω μια φιλική συμβουλή, όσο μου επιτρέπεται, από γυναίκα σε γυναίκα, γιατί αυτό το θέμα νομίζω το έχουν οι περισσότερες γυναίκες. Θα μιλήσω προσωπικά… Όταν εγώ το έβγαλα από το μυαλό μου κι όταν χαλάρωσα, τότε μου ήρθε κιόλας», είπε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια για τη στιγμή που δημιούργησε τη δική της οικογένεια με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου κατέληξε: «Πραγματικά πιστεύω, ότι αυτό θα γίνει και φυσικά, ούτε τα χρόνια περάσανε... Όταν είσαι γυναίκα καριέρας και μάλιστα κάνεις αυτή την πετυχημένη καριέρα, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ας χαλαρώσει» ήταν η συμβουλή της στην Κατερίνα Καινούργιου.