Συγκινήθηκε η Ελένη Χατζίδου με τον Δανό σωσία του Παντελή Παντελίδη

Συγκινήθηκε η Ελένη Χατζίδου με τον Δανό σωσία του Παντελή Παντελίδη

Ο Janus Wiberg που μοιάζει πολύ στον αείμνηστο λαϊκό καλλιτέχνη βρίσκεται στη χώρα μας

Στη χώρα μας βρίσκεται ο Δανός σωσίας του Παντελή Παντελίδη, Janus Wiberg, ο οποίος όπως και ο αείμνηστος λαϊκός καλλιτέχνης, είναι τραγουδιστής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Breakfast@Star, ο ίδιος θέλει μεταξύ άλλων, να γνωρίσει την οικογένεια του Παντελίδη, ενώ σκοπεύει και να δειπνήσει με δύο θαυμαστές του Έλληνα τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Φεβρουάριο του 2018. «Τα μάτια του Παντελή δεν τα 'χει κανένας, αλλά είναι σοκαριστικό!», είπε με συγκίνηση η Ελένη Χατζίδου, που υπήρξε στενή συνεργάτιδα του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Ξέρω την ιστορία του, τα πάντα για αυτόν. Τραγουδάω λίγο δικά του κομμάτια, κάνω το καλύτερο που μπορώ και βελτιώνομαι κάθε φορά. Μου αρέσει περισσότερο το "Τα σχοινιά σου"» δήλωσε ο Δανός τραγουδιστής, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε ένα μικρό μέρος από το κομμάτι "Γίνεται". «Πάρα πολλοί άνθρωποι από την Ελλάδα μου στέλνουν μηνύματα και πρόκειται να προσφέρω σε δυό ανθρώπους την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί μου την Τετάρτη», πρόσθεσε ο Janus Wiberg.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Χατζίδου είπε συγκινημένη: «Δε σας κρύβω ότι έχω ένα χτυποκάρδι. Το παλικάρι έμαθε ελληνικά, του πήρε τρεις ώρες να μάθει το Γίνεται, γιατί αυτό του ζήτησαν οι fans του Παντελίδη να μάθει».