Άρχισαν στη Βουδαπέστη τα γυρίσματα της ταινίας «Modì» του Τζόνι Ντεπ

Άρχισαν στη Βουδαπέστη τα γυρίσματα της ταινίας «Modì» του Τζόνι Ντεπ

Σηματοδοτεί την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη 25 χρόνια μετά το φιλμ «The Brave»

Η Ιταλίδα σταρ Λουίζα Ρανιέρι, η οποία υποδύθηκε τη συναισθηματικά ταραγμένη θεία Πατρίτσια στo φιλμ «The Hand of God» του Πάολο Σορεντίνο, εντάχθηκε στο καστ της ταινίας «Modì» που σκηνοθετεί ο Τζόνι Ντεπ.

Τα γυρίσματα της ταινίας για τον Ιταλό καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι άρχισαν στη Βουδαπέστη, σύμφωνα με το Variety.

Η Ρανιέρι πρωταγωνιστεί στην ταινία «Modì» μαζί με τον Ιταλό Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, ο οποίος υποδύεται το κακό αγόρι ζωγράφο και γλύπτη που εργάστηκε κυρίως στη Γαλλία και έγινε διάσημος για το πρωτοποριακό μοντέρνο στυλ των πορτρέτων και των γυμνών του.

Η Ρανιέρι υποδύεται τη Ροζαλί, ιδιοκτήτρια ενός ιταλικού καφέ στο Παρίσι την οποία ζωγράφισε ο Μοντιλιάνι.

Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιά, ενώ ο Γάλλος ηθοποιός Πιερ Νινέ υποδύεται τον Γάλλο ζωγράφο Μορίς Ουτριγιό, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Μοντιλιάνι.

Η ταινία «Modì» είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους του Ντεπ και σηματοδοτεί την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη 2σηματοδοτεί την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη 25 χρόνια μετά το φιλμ «The Brave»5 χρόνια μετά το φιλμ «The Brave», στο οποίο συμπρωταγωνίστησε επίσης δίπλα στον Μάρλον Μπράντο.

Ο Ντεπ πρωταγωνίστησε πρόσφατα ως Λουδοβίκος XV στην ταινία «Jeanne Du Barry» της Μαϊουγέν λε Μπεσκό και ήταν ο πρώτος του ρόλος μετά τη δίκη το 2022 για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ.