Κουδουνάρης: «2.500 ευρώ, κάποιος πρέπει να δουλεύει 5 μήνες για να τα πάρει και εδώ τα κερδίζει ένα κορίτσι κάθε εβδομάδα»

Κουδουνάρης: «2.500 ευρώ, κάποιος πρέπει να δουλεύει 5 μήνες για να τα πάρει και εδώ τα κερδίζει ένα κορίτσι κάθε εβδομάδα»

«Επειδή βάζετε δυο σκουλαρίκια παραπάνω, θα βαθμολογούμε την προσπάθεια; Και πού είναι ο σεβασμός;»

Η Απολλεών έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες στο «My Style Rocks» με τις εναλλακτικές εμφανίσεις που φέρνει. Όμως για τον Στέλιο Κουδουνάρη αυτό που μετράει σε μια εμφάνιση που φέρνει μια κοπέλα στο πλατό, είναι το κάθε στοιχείο πάνω σε ένα look να έχει λογική.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/9) λοιπόν, η Απολλεών, λοιπόν, ντύθηκε… ανατρεπτικά για να τα σπάσει – όπως ανέφερε – σε συναυλία στο Γκάζι. Οι συν-διαγωνιζόμενες την επιβράβευσαν με 4άρια και 3άρια και ευχαριστώντας τες για τους βαθμούς τους στάθηκε μπροστά την κριτική επιτροπή. Εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ρόδινα.

Μάλιστα ο Στέλιος Κουδουνάρης της τα είπε έξω από τα δόντια και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Σκουλός. «Κοιτάζω αποσβολωμένος και τους βαθμούς και το outfit. Προβληματίζομαι, μήπως βλέπω κάτι άλλο εγώ που δεν ξέρω» ανέφερε αρχικά ο γνωστός φωτογράφος και ανέλυσε το σκεπτικό του: «Πολύ ωραίο κεφάλι. Τα μαλλιά ιδιαίτερα, είναι και λίγο Αριάνα Γκράντε, ήταν και μια τάση πριν πολλά χρόνια. Φοράς αυτό το τούλι σαν φούστα με κάποια σκληρή ζώνη. Μέχρι εδώ καλά. Το τούλι επάνω; Είναι το ρούχο έτσι και συνεχίζει μέχρι πάνω; Το τούλι δίνει παιχνιδιάρικη διάθεση, είναι ποπ. Το τούλι στο πάνω μέρος μου θυμίζει στολή από καμαριέρα, δεν είναι καθόλου ωραίο. Θα έπρεπε να μην φαίνεται καθόλου. Είναι πολύ ωραία στοιχεία που μεταξύ τους όμως είναι τρεις διαφορετικές ιστορίες» της είπε χαρακτηριστικά ο κριτής και η βαθμολογία του ήταν η χαμηλότερη.

Κοστούμι είδε στην εμφάνισή της και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ήταν πιο… ευγενική στην βαθμολογία της.

 

«Νομίζω Απολλεών έχεις παρεξηγήσει αυτό που σου λέμε “το να το πας τέρμα”. “Το να το πας τέρμα” δεν σημαίνει ότι απλά φοράς πολλά πράγματα» ξεκίνησε την κριτική του ο Στέλιος Κουδουνάρης και η παίκτρια σε μια προσπάθεια απολογίας υποστήριξε: «Τα φόρεσα γιατί θεωρούσα ότι είναι αρμονική εικόνα μεταξύ τους. Δεν τα έβαλα με την λογική “βάλε, βάλε, βάλε”».

Ο Κύπριος σχεδιαστής ήταν κάθετος: «Δεν είναι αρμονική η εικόνα. Είναι μια εικόνα που παραμένει φλύαρη, παραμένει στο ακριβώς ίδιο μονοπάτι που ήταν και οι προηγούμενες εικόνες σου, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην προσέγγιση από το προηγούμενο επεισόδιο ή από όλα τα προηγούμενα όπου λέγαμε το ίδιο. Έχεις κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο κεφάλι με πάρα πολύ ένταση, έχεις βάλει αυτό το υπέροχο κολιέ, τους κρίκους που κάνει και λίγο έθνικ και μετά έχεις αρχίσει και βάζεις κομμάτια από διάφορες εποχές, από διάφορες ιστορίες που το μόνο τους κοινό είναι το μαύρο το ασημί και το λευκό. Δηλαδή δεν ξέρεις πού να πρωτο-κοιτάξεις, που να εστιάσεις, βλέπεις απλώς μια κοπέλα που έχει βάλει πάνω της τα πάντα. Δεν έχει κάποια αρμονία» ολοκλήρωσε την κριτική του ο σχεδιαστής για να της δώσει έναν «άσο», βαθμολογία με την οποία η παίκτρια αντέδρασε.

«Θεωρώ ότι όλη αυτή η προσπάθεια δεν είναι για άσο. Έτσι πιστεύω, αλλά σεβαστή προφανώς η άποψή σας. Δεν το συζητώ» δήλωσε με περίσσιο θάρρος και ήταν εκεί που ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέβασε… πίεση.

«Κοίταξε. Αν τη σεβόσουν δεν θα έλεγες ότι δεν είναι για ένα. Δηλαδή ακυρώνεις τον βαθμό που σου βάλαμε και λες ότι “την σέβομαι αλλά δεν είναι για ένα”. Ε, γιατί είναι; Πες μου γιατί είναι. Πες μου γιατί βαθμό είναι αυτό, είναι για “4” που σου έβαλαν οι συμπαίκτριές σου; Πες μου γιατί βαθμό είναι αυτή η προσπάθεια» επέμενε να την ρωτά με τον τόνο στην φωνή του να ανεβαίνει διαρκώς καθώς η Απολλεών ξαφνικά έπαθε αλαλία και είχε χάσει την φωνή της.

Όταν την ξαναβρήκε, η απάντησή της έκανε τα πράγματα χειρότερα καθώς ο κριτής την είχε… παγιδεύσει και εκείνη δεν αντιλήφθηκε την «φάκα» μπροστά της. «Τουλάχιστον για δυο» αποκρίθηκε και η επόμενη ερώτηση ήταν ακόμη πιο πονηρή «Έρχεσαι εδώ για δύο;».

Τώρα η Απολλεών απλά ψέλλιζε. «Εσείς θα βάζατε διαφορετική βαθμολογία. Εσείς είστε λίγο πιο αυστηροί. Έχω κάνει μια προσπάθεια».

Η παίκτρια είχε πατήσει… ευαίσθητη χορδή.

«Υπάρχει κάποια που έρχεται εδώ χωρίς να κάνει μια προσπάθεια; Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα δηλαδή» συνέχισε ο σχεδιαστής και το «ναι» που πήρε ως απόκριση ήταν κόκκινη σημαία.

«Το ότι κάποιος προσπαθεί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνει βαθμούς. Εδώ μιλάμε ότι κάθε εβδομάδα ένα κορίτσι κερδίζει 2.500 ευρώ. Θέλουμε να κερδίζει η καλύτερη. Δυόμιση χιλιάδες ευρώ κάποιος πρέπει να δουλεύει πέντε μήνες για να τα πάρει. Επειδή εσείς βάζετε δυο σκουλαρίκια παραπάνω, πρέπει να βάζουμε βαθμό στην προσπάθεια; Τι εννοείς; Και τι σημαίνει σέβομαι το “1”, αλλά δεν έπρεπε να μου βάλετε ένα; Πού είναι ο σεβασμός σε αυτή την πρόταση; Σώπα! Και τι έπρεπε να σου βάλω; Δύο, επειδή έβαλες πολλά κομμάτια; Το τι είπα για την εμφάνισή σου το άκουσες;».

Απολλεών: Ε, με λέτε κάθε μέρα φλύαρη.

Στέλιος Κουδουνάρης: Και ‘συ είσαι κάθε μέρα φλύαρη, γι’ αυτό σε λέω κάθε μέρα φλύαρη».