Μαίρη Βυτινάρος: Από 12 χρονών ήμουν σαν καμηλοπάρδαλη – Δεν με πειράζει αν είναι κάποιος λίγο πιο κοντός

Μαίρη Βυτινάρος: Από 12 χρονών ήμουν σαν καμηλοπάρδαλη – Δεν με πειράζει αν είναι κάποιος λίγο πιο κοντός

«Το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω στις σχέσεις μου με τους άντρες γιατί είμαι τόσο ψηλή»

Στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Μαίρη Βυτινάρος για την εμπειρία της από το GNTM, αλλά και το... ύψος της

«Το GNTM δεν θα γίνει φέτος αλλά για μένα η εμπειρία ήταν τέλεια. Αν μου πουν να το ξανακάνω, θα το ξανακάνω. Είχα καλές σχέσεις με όλους, τη Βίκυ Καγιά δεν την έχω δει αλλά εννοείται θα βρεθούμε κάποια στιγμή» ανέφερε αρχικά και συνέχισε ως εξής η Μαίρη Βυτινάρος:

«Πολλές φορές με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ. Μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό αλλά δεν με πειράζει, είμαι άνετα με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι δεν θα αρέσουμε σε όλους. Είναι δύσκολο γιατί μερικές φορές σου λένε “όχι” και το παίρνεις πάνω σου. Θέλει γερό στομάχι και δεν είναι εύκολο να ακούς αρνητικά πράγματα. Πρέπει να είσαι δυνατή».

Κλείνοντας μίλησε για το ύψος της και τις σχέσεις της με τους άντρες: «Ο πατέρας μου είναι 1,95 και η μαμά μου 1,62. Από 12 χρονών ήμουν σαν καμηλοπάρδαλη. Μου αρέσει. Η Μαίρη η ψηλή. Το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω στις σχέσεις μου με τους άντρες γιατί είμαι τόσο ψηλή. Δεν με πειράζει αν είναι κάποιος λίγο πιο κοντός ή στο ίδιο ύψος αν δεν έχει ανασφάλειες».