Ηλίας Μαμαλάκης: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία»

Ο δημοφιλής σεφ για την επαναφορά του κόνσεπτ της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

Στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Μάλιστα, ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε γύρισε το χρόνο πίσω, κάνοντας αναφορά στην πρώτη τηλεοπτική παρουσία της εκπομπής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι της παρουσίασης. Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας. Οι παραγωγές μειώθηκαν, πιέστηκαν οικονομικά και η ποιότητα γενικά είχε πέσει. Βγήκανε κάποιες εκπομπές, οι οποίες ήταν παρόμοιες με τη δική μου, οι οποίες όμως, επειδή νόμιζαν ότι είναι σαν ταξιδιωτικό πολύ εύκολο, δεν πήγαν πολύ καλά».

Συνέχισε δε λέγοντας, ότι «τα τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως το MasterChef και το Top Chef, εκτελέστηκαν στις αρχές πάρα πολύ δυνατά. Ξαναέγινε μια προσπάθεια με το Top Chef από τον ΣΚΑΪ, το οποίο όμως ήταν μέσα στη φτώχεια την καταραμένη, σε ένα δωμάτιο είχαν κλειστεί όλοι, με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και δεν είδαμε ούτε ένα γέλιο. Οπότε, ξαναέμεινε μόνο το MasterChef. Πέρσι ήταν βαρετό όμως και ήξερες και τις ατάκες που θα ακούσεις».

Όσον αφορά τώρα την επαναφορά του κόνσεπτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε. «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό! Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια, δεν μπορώ να κρίνω».

«Έχω δυο ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δηλαδή εάν τους αφήσεις ελεύθερους, δεν νομίζω πως θα έκαναν παρέα ποτέ, άριστοι όμως στο είδος τους» είπε αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι. «Παίρνουμε λοιπόν τώρα αυτούς τους δυο ανθρώπους, για να κάνουν κάτι. Εάν η παραγωγή έχει βρει τρικ και το κάνει ωραίο, με γεια τους και χαρά τους… Μαζί τους και εγώ» είπε κλείνοντας.