Πρεμιέρα για τον Κώστα Τσουρού – «Τώρα ήρθε η δική μου ώρα»

Πρεμιέρα για τον Κώστα Τσουρού – «Τώρα ήρθε η δική μου ώρα»

«Καταλαβαίνετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος. Έχω άγχος, έχω τρακ» είπε ο παρουσιαστής

Τη δική του πρεμιέρα είχε το Σάββατο (23/9) ο δημοσιογράφος Κώστας Τσούρος ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Στο πλευρό του θα βρίσκονται η Νόνη Δούνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα. Καταλαβαίνετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος. Έχω άγχος, έχω τρακ, γιατί δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλησπέρα ή καλημέρα σε όποια ζώνη ήμουν τόσο καιρό», είπε αρχικά βγαίνοντας στον αέρα ο Κώστας Τσουρός.

«Είχα πάντα δίπλα μου μία κυρία να λέει την πρώτη καλημέρα ή καλησπέρα και ήμουν εγώ δίπλα. Τώρα ήρθε η ώρα η δική μου, να σας πω εγώ την πρώτη καλησπέρα. Θα κάνουμε παρέα εδώ στο MEGA κάθε Σαββατοκύριακο», συνέχισε.

«Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει αυτό. Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούσετε σάλτσες, θα ακούσετε αυτά που πρέπει να ακούσετε. Έχουμε πρεμιέρα, ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ ωραία χρονιά και ότι θα απολαύσετε αυτό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς με πολλή αγάπη. Εμείς εδώ δουλεύουμε για εσάς και όχι για εμάς», τόνισε αμέσως μετά ο Κώστας Τσουρός και υποδέχθηκε τους συνεργάτες της νέας του εκπομπής.