Η Άμπερ Χερντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η Άμπερ Χερντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Δείτε το επίσημο τρέιλερ για το θρίλερ «In the Fire»

Δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για το θρίλερ «In the Fire» του Αμερικανού κινηματογραφιστή Κόνορ Αλλύν με πρωταγωνίστρια την Άμπερ Χερντ, στην πρώτη ταινία στην οποία συμμετέχει μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

«Η ταινία είναι ένας προβληματισμός για την σχεδόν υπερφυσική δύναμη της αγάπης μέσα από την ιστορία μιας ισχυρής και ανεξάρτητης γυναίκας στο τέλος 20ού αιώνα. Αισθάνομαι τιμή που συμμετέχω σε αυτό το έργο αγάπης και που πρωταγωνιστώ στο όραμα του Κόνορ Αλλύν. Αισθάνομαι τυχερή που περιβάλλομαι από ένα τόσο καταπληκτικό καστ. Είναι τόσο προσηλωμένοι και μαγικοί όσο και οι χαρακτήρες που υποδύονται» ανέφερε η 'Αμπερ Χερντ σε δήλωσή που εξασφάλισε το «The Hollywood Reporter».

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα της Σικελίας τον Ιούνιο. Αφηγείται το «ταξίδι μιας Αμερικανίδας ψυχίατρου τη δεκαετία του 1890, καθώς φτάνει σε μία πλούσια φάρμα στην Κολομβία για να λύσει το μυστήριο ενός διαταραγμένου παιδιού που κατηγορείται ότι είναι ο διάβολος. Στην προσπάθεια της να φροντίσει το παιδί πυροδοτεί έναν πόλεμο μεταξύ επιστήμης και θρησκείας με τον τοπικό ιερέα, ο οποίος πιστεύει ότι το αγόρι είναι δαιμονισμένο και η αιτία για όλα τα δεινά του χωριού».

Μαζί της πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Εδουάρδο Νοριέγα, Λούκα Καλβάνι και Λορέντζο Μακγκόβερν Ζάινι. Η ταινία από την Saban Films θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.