Γιώργος Λιάγκας κατά Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Σε έβαλα δίπλα μου και γράφεις εναντίον μου»

Γιώργος Λιάγκας κατά Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Σε έβαλα δίπλα μου και γράφεις εναντίον μου»

Επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στον παρουσιαστή του Mega για δηλώσεις εναντίον του

Ένταση επικρατεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στους πρώην συνεργάτες και φίλους, Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζο, η σχέση των οποίων και στο παρελθόν έχει περάσει από 40 κύματα.

Μετά από εκατέρωθεν δηλώσεις και γραπτά κείμενα ο ένας εναντίον του άλλου, το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας -αν και δεν τον κατονόμασε, αλλά «φωτογράφισε» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο- μίλησε με σκληρά λόγια, έτσι όπως δεν το έχει κάνει στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος". Δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο, ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου».

Συνέχισε δε λέγοντας απευθυνόμενος στον συνεργάτη του Τάσο Τεργιάκη: «Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει, να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς, γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα, το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα».