Σοφία Χατζηπαντελή: Είμαι η πιο άσχημη Barbie, μικρή τις κούρευα, έκοβα και τα πόδια τους, εγώ αυτό έβρισκα όμορφο

Σοφία Χατζηπαντελή: Είμαι η πιο άσχημη Barbie, μικρή τις κούρευα, έκοβα και τα πόδια τους, εγώ αυτό έβρισκα όμορφο

Η διαφωνία της με τον Στέλιο Κουδουνάρη - «Είσαι με τα καλά σου; Όχι, δεν είσαι - Τώρα βαθμολογώ εγώ»

Η εβδομάδα για το My Style Rocks ξεκίνησε με ένα θεματικό επεισόδιο, καθώς οι παίκτριες κλήθηκαν τη Δευτέρα (18/9) να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για τη διάσημη κούκλα Barbie, με αφορμή την ταινία η οποία έχει «σπάσει» τα ταμεία παγκοσμίως.

Λίγο πριν την έναρξη του επεισοδίου, στο πλατό εμφανίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ντυμένη στα μαύρα δήλωσε πως η δική της εκδοχή είναι «η πιο άσχημη Barbie».

«Εσύ ποια Barbie είσαι;» τη ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου, με το μοντέλο και κριτή να απαντά: «Είμαι η πιο άσχημη Barbie» και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν μικρή και είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έκοβα τα πόδια. Εγώ αυτό έβρισκα όμορφο. Να τις κάνω άσχημες», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

 

Στη συνέχεια η νέα κριτής κατάφερε να «τσακωθεί» με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Χριστίνας. Η παίκτρια πήγαινε, στο κόνσεπτ της, στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Παρίσι ως πρωταγωνίστρια, αντιγράφοντας ένα outfit από την ταινία.

 

Ο Κύπριος σχεδιαστής διαφώνησε ολοκληρωτικά με την επιλογή της και στάθηκε σε αυτό ακριβώς, λέγοντας ότι στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας δεν μπορείς να βγεις σαν τον χαρακτήρα της ταινίας. Είσαι ο άνθρωπος, όχι η ηθοποιός. «Σαν λουκ δε, μου θυμίζει πιο πολύ το Emily in Paris. Είναιλάθος, είναι κοστούμι από την ταινία. Επίσης ο μπερές είναι χειμωνιάτικος και δεν συνάδει στην εποχή με την υπόλοιπη εμφάνιση».

Εκεί πήρε τον λόγο η Σοφία Χατζηπαντελή λέγοντάς του – προσπαθώντας να γίνει κατανοητή με τα ελληνικά που δεν τα μιλάει και απταίστως – ότι και η Νίκη ήρθε ντυμένη στα ροζ, αλλά δεν της έγινε η ίδια κριτική.

«Η νίκη που ήρθε επίσης ντυμένη με ροζ, δεν θυμίζει κάποιο outift από την ταινία» προσπάθησε να της εξηγήσει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Είσαι με τα καλύτερά σου; (εννοώντας «είσαι με τα καλά σου;»). Όχι δεν είσαι».

«Η Νίκη μου θυμίζει τη Νίκη» συνέχισε ο κιρτής και απευθυνόμενος στην Χριστίνα πρόσθεσε: «Μέσα στην ταινία, το λουκ που επέλεξες να μας φέρεις, ήταν και καλύτερο».

Η Σοφία Χατζηπαντελή συνέχισε τα δικά της. «Εγώ βλέπω τον εαυτό της και τη Χριστίνα. Αυτό είναι το λουκ της. Αυτό είναι το στυλ της».

Ο σχεδιαστής αναρωτήθηκε και λογικά πώς κατάλαβε ποιο είναι το στυλ της διαγωνιζόμενης από μερικές μονάχα εμφανίσεις της «Δεν μας έχει δείξει κανένα στυλ» τόνισε.

Η συνάδελφός του στην επιτροπή μην μπορώντας να τον αντικρούσει κατέφυγε στη συνήθη της κάθετη συμπεριφορά. «Τώρα βαθμολογώ εγώ. Και δεν συμφωνούν και οι άλλοι μαζί σου. Εγώ βλέπω τη Χριστίνα μπροστά μου και τη Barbie» δήλωσε και λίγο έλειψε να βαθμολογήσει με «5άρι», την υψηλότερη δηλαδή βαθμολογία την κακή αντιγραφή της παίκτριας.