Δήμος Βερύκιος: «Θα έπρεπε τον κάθε Αντώνη να τον αγκαλιάσουν, όχι να τον πετάξουν στη θάλασσα»

Δήμος Βερύκιος: «Θα έπρεπε τον κάθε Αντώνη να τον αγκαλιάσουν, όχι να τον πετάξουν στη θάλασσα»

«Αυτό είναι το ρε γ…ο»

Την αγανάκτησή του εξέφρασε σήμερα ο Δήμος Βερύκιος, σχολιάζοντας την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου ο 36χρονος Αντώνης άφησε την τελευταία του πνοή. Σήμερα νωρίς το πρωί ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων αποφάσισαν την προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για το θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.

«Αντιμετωπίζουν τα ισόβια. Κανένας δικαστής μπροστά στο αυτονόητο και στη λαϊκή οργή δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια. Άκουγα δικούς μας συναδέλφους στη δική μου ηλικία να λένε μα μου ότι ο Αντώνης έμπαινε, έβγαινε…

Και επειδή έμπαινε έβγαινε ο κάθε Αντώνης και θέλει ειδική προστασία, ένα δίχτυ προστασίας από την ίδια την κοινωνία, θα έπρεπε τον Αντώνη να τον αγκαλιάσουν, όχι να τον πετάξουν στη θάλασσα. Αυτό είναι το ρε γ…ο» ανέφερε εξοργισμένος ο Δήμος Βερύκιος.

«Ο Αντώνης και ο κάθε Αντώνης που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες θέλουν διπλή τριπή προστασία από την κοινωνία και από τον κάθε έναν από εμάς. Αυτό είναι ο ανθρωπισμός μας», συνέχισε.