Αλέξανδρος Ρήγας: Χωρίς τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου μπορεί να ήμουν φιλόλογος

Αλέξανδρος Ρήγας: Χωρίς τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου μπορεί να ήμουν φιλόλογος

«Για μένα η κάθε δουλειά τελειώνει όταν βγαίνω από το μοντάζ, μιξάζ και παραδίδω. Δεν τις ξαναβλέπω»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4 μίλησε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τα 32 χρόνια της καριέρας του.

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στα άτομα που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα. Το πρώτο του σενάριο το πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Χωρίς τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου μπορεί να έκανα άλλη δουλειά, μπορεί να ήμουν φιλόλογος. Σε εκείνη και στον Κώστα Σπυρόπουλο τα χρωστάω όλα, μου έδωσαν χέρι βοηθείας όταν βγήκα από τη σχολή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δε δίστασε να παραδεχτεί ότι τα πρώτα χρόνια διακατεχόταν από αλαζονεία. «Θεωρούσα ότι είμαι πάρα πολύ σπουδαίος και ότι απλώς έχουν αργήσει κιόλας να με ανακαλύψουν. Αυτό το πλήρωσα. Είχα εκρήξεις πολλές, πολλές απαιτήσεις οικονομικές, ήμουνα ζόρικο παιδί. Και καλώς “έφαγα το ξύλο μου” στην πορεία» σημείωσε.

Στη συνέχεια προέβη σε μια αποκάλυψη που αφορά στην «Ντένη Μαρκορά». «Κλέψαμε το ρόλο της Ντένης από το Δις εξαμαρτείν των Ρέππα-Παπαθανασίου», παραδέχτηκε.

Υποστήριξε ότι δεν ξαναβλέπει τις σειρές του κι αν τις πετύχει κάπου τυχαία, αλλάζει κανάλι. «Για μένα η κάθε δουλειά τελειώνει όταν βγαίνω από το μοντάζ, μιξάζ και παραδίδω. Δεν τις ξαναβλέπω, γιατί πάντα ανακαλύπτω λάθη. Δε φημίζομαι για την καλή και υγιή σχέση με τον εαυτό μου για να τις δω πιο χαλαρά», είπε.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ότι το πραγματικό όνομα του ηθοποιού είναι Γιώργος.