Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας»

Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας»

Η ηθοποιός για το επεισόδιο που είχε με τον σεναριογράφο στη σειρά στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε για την υιοθεσία της, την απώλεια της αδελφής της, αλλά και το επεισόδιο που είχε με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου, ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί, καλό είναι να του λες "δε σε γέννησα, σε διάλεξα". Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα. Για την απώλεια της αδελφής της, η Χρύσα Ρώπα είπε: «Έκανα σεργιάνι στο θέατρο, για να μαζέψω λεφτά, όταν αρρώστησε. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου».

Η Χρύσα Ρώπα ανέφερε για το γάμο της: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Όταν παντρεύτηκα, κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι, που αγόρασα από μία βιτρίνα».

Κλείνοντας, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο γι' αυτήν περιστατικό που είχε στον επαγγελματικό χώρο. «Δεν υπήρχε διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”. Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου, πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου και έκτοτε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Οφείλω να πω, όπως είπε και η Ελένη Ράντου, ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ» είπε.

1
σχόλιο
  1. avatar Αδιέξοδο

    Κατάχρηση εξουσίας ΔΕΝ είναι μια παρατήρηση από τον σκηνοθέτη για να έχει ένα σωστό αποτέλεσμα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...