Καυστική η Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όποτε αφήνει ένα project η Καγιά, πάει και το παίρνει»

Καυστική η Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όποτε αφήνει ένα project η Καγιά, πάει και το παίρνει»

«Θα χαθεί στο Shopping Star»

Με πολύ καυστικό τρόπο μίλησε η Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes. Η πρώην παίκτρια του GNTM σχολίασε τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Παπαγεωργίου.

«Η Βίκυ Καγιά δεν προσπαθεί να μοιάσει σε καμία, όπως κάνουν μερικές άλλες. Αναφέρομαι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Νομίζω ότι το έχουμε δει όλοι: αφήνει ένα project η Καγιά, πηγαίνει και το παίρνει η Ηλιάνα», σχολιάζει η Μέγκι Ντρίο.

«Δεν μου αρέσει γενικά η Ηλιάνα στο κομμάτι της παρουσίασης. Τώρα την έβαλαν στο Shopping Star ακριβώς για να δημιουργηθεί αυτή η ίντριγκα, ότι πήρε τη θέση της Καγιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει», επισημαίνει στη συνέχεια το γνωστό μοντέλο.

«Δεν θα τα πάει καθόλου καλά στο Shopping Star, θα χαθεί τελείως. Μπορεί να φέρει και 3-4%, από εκεί που ήταν στο 22%», τονίζει ανοιχτά η Μέγκι Ντρίο.

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν του My Style Rocks, η Μέγκι Ντρίο σχολιάζει: «Η Σοφία Χατζηπαντελή θα μπορούσε να διδάσκει στυλ αλλά για το GNTM δεν ήταν. Στο My Style Rocks νομίζω ότι θα κολλάει, έχει και αυτό το εξτρίμ στυλ με τα φρύδια της. Μπορεί να διδάξει στυλ καλύτερα από την Ηλιάνα. Ο Δημήτρης Σκουλός δεν ξέρω γιατί είναι εκεί ακόμα. Μάλλον αρέσει στον κόσμο, μόνο αυτό έχω να πω».