Απόστολος Γκλέτσος: «Στο κάτω-κάτω και ο Φιλιππίδης έχει μια οικογένεια από πίσω του και αυτά τα χρήματα τα χρειάζεται»

Απόστολος Γκλέτσος: «Στο κάτω-κάτω και ο Φιλιππίδης έχει μια οικογένεια από πίσω του και αυτά τα χρήματα τα χρειάζεται»

Ο ηθοποιός για τις επαναλήψεις της σειράς «50-50» στο Mega

Για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση, μέσα από τις επαναλήψεις της σειράς «50-50» μίλησε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν» και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την προβολή της σειράς, ενώ απάντησε αν πιστεύει, ότι θα ξαναδεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο.

«Είμαι υπέρ στο να παίζει η σειρά. Στο κάτω-κάτω, δεν έχει παίξει μόνο αυτός, αλλά 50 ηθοποιοί. Μην ξεχνάμε και τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες. Το να μην επέστρεφε είναι φασισμός, φασίζουσα συμπεριφορά κατά πολλών ανθρώπων. Στο κάτω κάτω κι ο Φιλιππίδης έχει μια οικογένεια από πίσω του και αυτά τα χρήματα τα χρειάζεται», είπε αρχικά. Αναφορικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του ηθοποιού στο θέατρο, ο Απόστολος Γκλέζος δήλωσε: «Αυτό πάλι θα το κρίνει το κοινό».

«Όταν κάποιος περάσει τη διαδικασία της δικαιοσύνης και αυτή αποφασίσει, από εκεί και πέρα δεν θα του πούμε εμείς, αν θα πάει να παίξει στο θέατρο ή όχι. Γιατί μετά γινόμαστε φασισταριά του κερατά εμείς. Το να πει κάποιο θύμα του "εγώ δεν θέλω να παίξει στο θέατρο", το καταλαβαίνω, γιατί βρίσκεται υπό κάποιο τραύμα. Εδώ δεν μπορεί το ίδιο το δικαστήριο να του πει, να μην παίξει στο θέατρο, θα του πούμε εμείς;», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος, ο ηθοποιός αποκάλυψε, ότι έφτασε πολλές φορές σε σημείο να φοβηθεί για τη ζωή του. «Φοβήθηκα πολλές φορές, αλλά δεν ήταν αυτά τα προβλήματα που με χαρακτήρισαν τελικά στη ζωή μου. Δεν ξέρω, δεν είναι ένα κουτάκι που ανοίγεις και κλείνεις, μπορεί να σε διαμορφώνουν, αλλά να μην το καταλαβαίνεις. Είμαι 57 και ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα στη ζωή. Σίγουρα όλα αυτά γίνονται με κάποιον τρόπο, αλλά τη διαδικασία δεν την καταλαβαίνεις», ανέφερε. «Ό,τι δεν μας σκοτώνει μάλλον μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό τελικά ισχύει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για το πέρασμα του χρόνου και αποκάλυψε, αν τελικά τον αγχώνει. «Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, ο χρόνος σου δημιουργεί κάποια προβληματάκια. Σίγουρα στις γυναίκες, που είναι πιο κοκέτες, αλλά και σε εμάς τους άνδρες», είπε. «Από την άλλη, ο χρόνος απελευθερώνει τον άνθρωπο λες και όταν είσαι σε μικρή ηλικία, όλα αυτά τα χρόνια που έχεις να ζήσει μπροστά σου, είναι βαρίδια. Όσο τα ζεις, φεύγουν τα βαρίδια και απελευθερώνεσαι. Κακά τα ψέματα, μόνο στην εμφάνιση είναι πρόβλημα», πρόσθεσε κλείνοντας.