Ο Νίκος Ανδρίτσος είδε την ανιψιά του σε live μετάδοση: «Αυτό και αν είναι απρόοπτο!»

Ο Νίκος Ανδρίτσος είδε την ανιψιά του σε live μετάδοση: «Αυτό και αν είναι απρόοπτο!»

«Γεια σου θείε!»

Με τα ρεπορτάζ από το λιμάνι του Πειραιά, το οποίο βουλιάζει αυτές τις μέρες, να γίνονται ολοένα και συχνότερα, ο Γιώργος Τσελίκας δεν δίστασε να φτάσει στο σημείο και να κάνει το καθιερωμένο του σόου. Όμως, αυτή τη φορά συνέβη ένα γεγονός, που ξάφνιασε τον παρουσιαστή της εκπομπής.

Ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε, λοιπόν, στο λιμάνι του Πειραιά και ρώτησε όσους βρέθηκαν εκεί, σε ποιο νησί του Αιγαίου. Ένας έφευγε για Σαντορίνη, άλλος για Πάρο. Σε κάποια στιγμή, όμως, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση», Νίκος Ανδρίτσος ξαφνιάστηκε, όταν ανάμεσα στο πλήθος αντίκρισε ένα γνώριμο πρόσωπο.

«Συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη! Εκεί διακρίνουμε την κυρία Πολύζου; Ρώτησε την κοπέλα, είναι η κυρία Πολύζου;», είπε, αρχικά, ο Νίκος Ανδρίτσος, καθώς ξαφνιάστηκε όταν είδε την ανιψιά του να επιβιβάζεται στο πλοίο για Πάρο με τις φίλες της.

«Γεια σου θείε! Πέρασα, χημικών μηχανικών στην Πάτρα», είπε, ξαφνιασμένο, το κορίτσι.

«Όλη η οικογένεια είμαστε περήφανοι! Αυτό και αν είναι απρόοπτο! Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα! Είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα. Καλά να περάσεις, κοίταζα καλά – καλά, λέω είναι δεν είναι… Φοβερό!», κατέληξε ο παρουσιαστής.