«Λύγισε» ρεπόρτερ της ΕΡΤ στον «αέρα» για τον τραγικό θάνατο των πιλότων

«Λύγισε» ρεπόρτερ της ΕΡΤ στον «αέρα» για τον τραγικό θάνατο των πιλότων

«Έσπασε» η φωνή της και με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της η Ελένη Μπουγά

Σε πένθος έχει βυθιστεί η χώρα για το τραγικό δυστύχημα του Canadair στην Κάρυστο όπου βρήκαν τον θάνατο τόσο ο κυβερνήτης, όσο και ο συγκυβερνήτης.

Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα, κατά τη μετάδοση της συγκεκριμένης είδησης, η ρεπόρτερ Ελένη Μπουγά που βρισκόταν στο σημείο της τραγωδίας, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση. Ειδικότερα, μιλώντας στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η δημοσιογράφος σημείωσε πως «ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Συγκλονιστήκαμε, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε στα μάτια μας κυριολεκτικά. Ήταν… μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά».

«Έπεφταν χαμηλά, για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι και ο λόγος για τον οποίο εκείνη την ώρα δεν ήμασταν ακόμα στον αέρα, ήταν γιατί θαυμάζαμε την προσπάθεια τους. Ο Γιώργος κατέγραφε το πλάνο αυτό, το οποίο… Με συγχωρείτε, ήταν και το τραγικό με την μοιραία κατάληξη για το ένα από τα δύο Canadair» πρόσθεσε με φωνή τρεμάμενη, συγκρατώντας τα δάκρυα, η Ελένη Μπουγά στην έκτακτη σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.