Βανέσα Αδαμοπούλου: Άναυδη η τραγουδίστρια με ατάκα του Τριαντάφυλλου στον «αέρα»

Βανέσα Αδαμοπούλου: Άναυδη η τραγουδίστρια με ατάκα του Τριαντάφυλλου στον «αέρα»

Ο εκτελών χρέη συμπαρουσιαστή στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» αγνοούσε ποιος είναι ο πρώην σύζυγος και πατέρας του παιδιού της

Για τα επαγγελματικά της σχέδια μιλούσε η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου στο κλείσιμο της συνέντευξής της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», αλλά μία ατάκα του Τριαντάφυλλου έφερε τα πάνω-κάτω καθώς, όπως φαίνεται, δεν γνώριζε ότι ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε αρχικά η τραγουδίστρια. «Ρε εσύ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς, να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος και επικράτησε παγωμάρα.

«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος» αναφώνησε σαστισμένη η τραγουδίστρια, με τον Τριαντάφυλλο να ρωτά να μάθει. «Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;», ρώτησε η τραγουδίστρια. «Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος, με την Μαριάντα Πιερίδη να δίνει υπόσχεση, πως θα του κάνει εντατικά μαθήματα με σειρές και ταινίες που έχει παίξει ο Ιωάννης Παπαζήσης.