Ηλιάνα Παπαγεωργίου για «Shopping Star»: Δεν ζήτησα συμβουλές από τη Βίκυ Καγιά και ούτε θα το κάνω

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για «Shopping Star»: Δεν ζήτησα συμβουλές από τη Βίκυ Καγιά και ούτε θα το κάνω

«Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η νέα παρουσιάστρια του «Shopping Star» από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Βίκυ Καγιά που για χρόνια ήταν στο «τιμόνι» της εκπομπής και πλέον αποχωρεί δίνοντας τη σκυτάλη στν Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η απόφαση για την αλλαγή αυτή, έχει συζητηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές που εστίασαν στις μεταξύ τους σχέσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», το μοντέλο σχολίασε την μεταγραφή αλλά και τη σχέση με την πρών παρουσιάστρια της εκπομπής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια».

Αναφορικά με το αν θα συμβουλευτεί την προκάτοχό της στην παρουσίαση, ήταν αρνητική καθώς θέλει να δώσει την δική της πινελιά. «Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.