Τρύφωνας Σαμαράς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι το γραμμένο της να γίνεται η ταύτισή της με τη Βίκυ Καγιά»

Τρύφωνας Σαμαράς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι το γραμμένο της να γίνεται η ταύτισή της με τη Βίκυ Καγιά»

«Ελπίζω το "Shopping Star" να είναι αυτό που έψαχνε πραγματικά, θα είναι και μόνη της, θα της ταιριάζει πιστεύω»

Για την ανάληψη της παρουσίασης της εκπομπής «Shopping Star» από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» ο Τρύφωνας Σαμαράς και παράλληλα σχολίασε το δικό του τηλεοπτικό μέλλον.

«Είμαι τώρα 1,5 χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά. Μιλάω για κάποια πράγματα, που δεν μπορώ να πω, αλλά δεν ξέρω, αν θα το κάνω τελικά. Όχι, πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω [...] Δεν μπορώ να είμαι ο κακός της υπόθεσης», είπε ανάμεσα σε άλλα, για τα σχέδιά του στην τηλεόραση.

Για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το «My Style Rocks» ο γνωστός κομμωτής αντέδρασε λέγοντας «πω-πω τι πάθαμε» και συνέχισε: «Είναι το γραμμένο της Ηλιάνας να γίνεται η ταύτισή της με τη Βίκυ Καγιά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Το έχει η μοίρα της, δεν συμφωνείς; Ό, τι έχει κάνει η Βίκυ βάζουν και την Ηλιάνα, δεν ξέρω ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, έχει καλή μάνατζερ. Δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν, παντού».

«Για παρουσία δεν μπορώ να πω, ότι δεν μ' αρέσει. Τώρα για τα νούμερα... Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος. Ελπίζω το "Shopping Star" να είναι αυτό που έψαχνε πραγματικά, θα είναι και μόνη της, θα της ταιριάζει πιστεύω, τι να σου πω», ανέφερε στο τέλος.