Survivor: Απίστευτη η Μαριαλένα έδωσε και την… ψυχή της κι έστειλε στον τάκο, για τελευταία φορά, Πρίαμο και Μπάρτζη

Survivor: Απίστευτη η Μαριαλένα έδωσε και την… ψυχή της κι έστειλε στον τάκο, για τελευταία φορά, Πρίαμο και Μπάρτζη

Η μοναδική κοπέλα που απέμεινε «κλείδωσε» τη θέση στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Αυλαία στο κυριότερο κομμάτι του Survivor All Star έπεσε τη νύχτα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων φιναλίστ ρίχθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα κατάταξης και να διεκδικήσουν μια «σίγουρη» θέση στον ημιτελικό.

Αυτή έμελλε να είναι και οι τελευταία φορά που ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης βρίσκονταν στο ίδιο μέρος του Αγίου Δομινίκου. Ο νικητής του Survivor 2021, όμως, παρακολούθησε σαν απλός θεατής τον αγώνα αλλά παράλληλα και σαν coach της αγαπημένης του συντρόφου.

Στην έναρξη μάλιστα του επεισοδίου, πριν το νέο αγώνισμα κατάταξης, όλοι μαζί οι παίκτες έβαλαν φωτιά στην καλύβα ενώ πέταξαν στον αέρα τις μπαντάνες τους. Με αυτό τον τρόπο είπαν όλοι το δικό τους «αντίο» στο νησί που τους χάρισε ιδιαίτερες στιγμές για δεύτερη φορά. «Αυτό που αφήνω πίσω είναι πολλές δύσκολες στιγμές, που δεν θέλω καν να θυμάμαι, αλλά και θέλω να τις θυμάμαι γιατί θα με κάνουν σίγουρα καλύτερο άνθρωπο» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης.

Όπως και σε όλα τα αντίστοιχα προηγούμενα αγωνίσματα, οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν μεταξύ τους προκειμένου ο ένας να «κάψει» τις ζωές του άλλου. Ύστερα από μια πολύωρη διαδικασία, αυτή που κατόρθωσε να παραμείνει στο τέλος ζωντανή ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη «κλειδώνοντας» έτσι την δική της θέση στον μεγάλο ημιτελικού του Survivor All Star. Μάλιστα, ολοκληρώνοντας την τελευταία της αναμέτρηση, η δυναμική παίκτρια της κόκκινης ομάδας κατέρρευσε στο έδαφος με τον εκλεκτό της καρδιάς της να σπεύδει να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί για τη μεγάλη της νίκη.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να βγουν, για τελευταία φορά, στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης με το τηλεοπτικό κοινό να είναι εκείνο που θα αποφασίσει ποιος από τους δυο θα αποχωρήσει στην αρχή του ημιτελικού του Survivor All Star. Όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι εκείνος που μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο επόμενο live επεισόδιο.