Γιώργος Καπουτζίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Eίναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας, αφού δεν ξέρεις… άστο ρε φίλε»

Γιώργος Καπουτζίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Eίναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας, αφού δεν ξέρεις… άστο ρε φίλε»

«15 χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία, λες και προσπαθεί να τελειώσει την β' Γυμνασίου,15 χρόνια και δεν την τελειώνει...»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού όταν και βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρθηκε στις κοινωνικές αλλαγές και την θέση του Γιώργου Λιάγκα προς ορισμένες εξ αυτών.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το οποίο πρέπει να γίνει για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι να γίνουν συζητήσεις ουσιαστικές στην τηλεόραση. Γιατί καμιά φορά παίρνουν ένα απόσπασμα, το συζητάνε την άλλη μέρα και αλλοιώνουν όλο αυτό που έχεις πει. Θυμάμαι πως είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει, «εάν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω παιδί». Την άλλη μέρα βλέπω τίτλο στις εφημερίδες και σε όλα τα sites, «θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί». Λέω, ποια είναι αυτή η Ματίνα Μανταρινάκη που βγήκε έξω και ψάχνει να βρει άντρα».

«Πας να πεις δηλαδή κάτι και αλλοιώνεται τόσο που χάνεται η ουσία. Οπότε νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Ας σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, που έχουν την γνώση, που έχουν την κατάρτιση».

«Έβλεπα τον Λιάγκα που που μαζί με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών μιλούσαν ένα τέταρτο για τους ομοφυλόφιλους. Για ποιο λόγο ρε παιδιά; Δεν ξέρετε, αφού δεν ξέρετε… άστο! Και ο Λιάγκας πια είναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. 15 χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία, λες και προσπαθεί να τελειώσει την β’ Γυμνασίου 15 χρόνια και δεν την τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες φορές δεν λέει καλά… άστο ρε φίλε! Θα μιλήσει κάποιος άλλος, πρέπει να μιλήσεις εσύ;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.