Φινάλε για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Είναι αυτές οι μέρες συναισθηματικά φορτισμένες»

Φινάλε για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Είναι αυτές οι μέρες συναισθηματικά φορτισμένες»

Ποια χαρακτήρισε η παρουσιάστρια την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της

Ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, έπειτα από τη... μεταγραφή της από τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια έριξε αυλαία με την εκπομπή «Πρωινό μας» και στο φινάλε αναφέρθηκε στη σπουδαία μέρα που αφιερώθηκε στο Make a Wish.

«Τελευταία εκπομπή σήμερα και σκεφτόμουν πάλι τα ίδια… Είναι αυτές οι μέρες συναισθηματικά φορτισμένες και είπα έτσι αυθόρμητα όπως μας βγαίνει, να πούμε το καλό καλοκαίρι. Να ευχαριστήσω το υπέροχο κοντρόλ και όλη την παρέα των τεχνικών», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στο κλείσιμο, η Φαίη Σκορδά κάλεσε στο πλατό όλους τους συνεργάτες της και είπε: «Καλό καλοκαίρι σε όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ σημαντικό. Να σας ευχαριστήσω όλους γι’ αυτό, να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make a Wish.

Και θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο, αλλά έχουν και ουσία. Ευχαριστώ πολύ το Make a Wish γι’ αυτή τη συνεργασία. Και θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και εσάς που ήσασταν δίπλα στο Make a Wish, δίπλα στο Πρωινό μας, δίπλα στα παιδιά που κάποιες ευχές τους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και κάποιες άλλες σιγά σιγά προχωρούν προς την υλοποίησή τους. Με αυτό το βίντεο θέλω να κλείσουμε γιατί για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Καλό καλοκαίρι, πολλά φιλιά!».