Κατερίνα Γκαγκάκη: Έβαλε το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου, θα βγω και θα το πω δημόσια

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έβαλε το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου, θα βγω και θα το πω δημόσια

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι χειρότερο να το πω στον περίγυρό του, επειδή έχει να κάνει και με τον δημοσιογραφικό χώρο»

Σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό πρόσωπο της δημοσιογραφίας, υπέστη η Κατερίνα Γκαγκάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Μου έχουν κάνει παρενόχληση σε χώρο εργασίας δύο φορές και τη μία πολύ χοντρά και μάλιστα σε πολυεθνική εταιρεία. Υπήρχε περίοδος που γυρνούσα στο σπίτι και έκανα εμετούς αλλά όχι από σεξουαλική, από κατάχρηση εξουσίας του ανθρώπου που θεωρούσα ότι υπερβαίνει τα όριά μου γενικά.

Μου συνέβη δύο φορές να μου κλειδώσει την πόρτα επικεφαλής του γραφείου και να βάλει το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που φοβήθηκα. Ο ίδιος άνθρωπος το είχε κάνει σε μία άλλη κοπέλα στον ίδιο χώρο. Αυτή η κοπέλα είχε ένα παιδάκι, ήταν μονογονεϊκή οικογένεια, δεν είχε κανέναν και αναρωτιόμουν γιατί το ανέχεται. Το ανεχόταν γιατί δεν είχε εναλλακτική. Εγώ του άνοιξα την πόρτα μετά και άντε γεια και δεν θα με ξαναδείς μπροστά σου.

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι χειρότερο να το πω στον περίγυρό του, επειδή έχει να κάνει και με τον δημοσιογραφικό χώρο. Το είπα σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους και ξέρω ότι αυτή τη στιγμή προσέχει πάρα πολύ γιατί φοβάται πάρα πολύ τη στιγμή που θα βγω και θα το πω δημόσια», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Για τη μάχη της με τη βουλιμία, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε: «Έπαθα στα 13-14 βουλιμία, όχι ανορεξία. Εγώ αυτό δεν το ξεπέρασα ποτέ και είναι κάτι που το αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα γιατί πάντα πίστευα ότι είναι κάτι που μπορώ να το ξεπεράσω μόνη μου. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, έχω πάρα πολύ καλές περιόδους και έχω και πάρα πολύ δύσκολες περιόδους. Τότε διακόπηκε η ζωή μου, σταμάτησα να πηγαίνω σχολείο».