Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται γιατί πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται γιατί πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες

Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία θα διηγηθεί πόσο δύσκολα πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής της, υποδέχεται απόψε στις 23:50 η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Θα αναφερθεί στον πρόσφατο χαμό του πατέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχασε το κέντρο της ζωής της και σχολιάζει, πως βίωσε την λεκτική επίθεση που δέχτηκε μετά από το τηλεοπτικό συμβάν που χειρίστηκε λάθος. Παίρνει θέση για τον «μεγάλο περίπατο» της Αθήνας και δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ να ζήσει μια όμορφη συντροφική σχέση.

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή του Alpha, θα βρεθεί και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος θα «ταξιδέψει» τους τηλεθεατές από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μέχρι τα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό ως μοντέλο και μετά στην τηλεόραση. Θα εξομολογηθεί πως έχει έναν δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει καταστάσεις και ανθρώπους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα παραδεχθεί, πως του αρέσει η τηλεόραση, όμως δεν θέλει να πιέζει τον εαυτό του για μια παρουσία σ’ αυτή και δηλώνει απογοητευμένος από συμπεριφορές που έχει εισπράξει στο χώρο. Τέλος, θα αναφερθεί στον πρόσφατο χωρισμό του από την Μαρία Καλαβρία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...