Ελένη Τσολάκη: Αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ελένη Τσολάκη: Αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή

«Αυλαία» έριξε η εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και η παρουσιάστρια είπε «καλό καλοκαίρι» στο τηλεοπτικό κοινό με συγκίνηση.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν, με τον δημοσιογράφο να είναι εμφανώς φορτισμένος. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε αρχικά τον λόγο κι ανέφερε: «Δεν είμαι καλός στα συναισθήματα. Πιο πολύ στα γραπτά. Θα κάτσει όλο αυτό μέσα μου και θα μου λείψει μεθαύριο. Το έζησα δύο σεζόν Open Weekend κι άλλη μία Καλοκαίρι #not. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά ups, πολύ λίγα downs και δεν τσακωθήκαμε ποτέ και δεν το έχω συναντήσει ξανά να μην υπάρχει ούτε μισή κηλίδα και σκοτεινή στιγμή. Δεν είναι μόνο τηλεοπτικό αυτό που λέω, ήταν στιγμές με αγάπη. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο με λίγα εφόδια. Το πρόσημο είναι θετικό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Θέλω να σου δώσω μία μεγάλη και ξεχωριστή αγκαλιά γιατί εξαιτίας σου ήρθα εδώ».

Η Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε: «Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και πάντα έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε. Εγώ όπου και να είμαι, θα είμαι εδώ για εσένα και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο. Κι εγώ σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια, ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συζητάει για να μετακινηθεί στον ΣΚΑΙ και να βρίσκεται στο πάνελ της Φαίης Σκορδά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.