Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νιώθει ξαφνικά ότι κάνει ποιότητα στην τηλεόραση»

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νιώθει ξαφνικά ότι κάνει ποιότητα στην τηλεόραση»

Υπονοούμενα της παρουσιάστιας του Alpha και για την Ελένη Μενεγάκη και την τηλεθέαση

Αιχμές κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, αλλά και της γενικότερης πορείας της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη άφησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με αφορμή τη συζήτηση στο πάνελ της εκπομπής της για τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, έθιξε το ζήτημα.

«Τι γίνεται με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Έχουμε εντάσεις, γκρίνιες, follow, unfollow… Τι συμβαίνει τελικά; Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Ήταν μία καλή τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη; Το κανάλι είναι ευχαριστημένο;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια αμέσως μετά, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να της απαντά: «Το κανάλι είναι ευχαριστημένο, γιατί έχει την Ελένη ως brand στο δυναμικό του. Όχι όμως σε νούμερα τηλεθέασης».

«Α, έτσι πάνε, αν τα κανάλια είναι ευχαριστημένα; Αν κάνω 5% αύριο, θα μου πει ο Alpha "είμαστε ευχαριστημένοι, επειδή είσαι brand;". "Όχι" μου απαντάνε από πάνω. Εγώ δεν θα το δεχόμουν, αλλά δεν είμαι η Ελένη Μενεγάκη», σχολίασε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, αφήνοντας υπονοούμενα. «Όταν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα κάποιες φορές, εμένα συνήθως θα με καλέσει ο Νίκος ή το κανάλι, να με ρωτήσουν τι συμβαίνει. Δεν θα σου πουν "μπράβο, μπράβο". Σε μένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί αυτό», πρόσθεσε κλείνοντας επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το πολύ prestige το ‘χουν πληρώσει τα κανάλια και τρώγονται με τα ρούχα τους. Όταν αυτό το prestige κοστίζει τόσες χιλιάδες ή τόσα εκατομμύρια ευρώ, έπαψε να είναι prestige», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.